Telefon
WhatsApp
Afyonkarahisarımız için çalışıyoruz

İstişare kültürünü kendine şiar edinen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak ve birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Ali İhsan Paşa'da gerçekleştirilen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine; Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Barış Dal, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Mahalle Muhtarı Nazmi Bülbül, teşkilat mensupları, daire müdürleri ve mahalle sakinleri eşlik etti.
Muhtar Nazmi Bülbül, esnaflar ve vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Mehmet Zeybek mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Muhtar Bülbül, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, teşekkür etti. Ziyaret ardından Başkan Mehmet Zeybek vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yetiştirilen kış çiçeğini hediye etti.
Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Zeybek Başkan burada yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımız ile birlikte şehrimizin taleplerini yerinde tespit ederek, çözümler üretiyoruz. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Gücümüz nispetinde mahallelerimize ve şehrimize hizmet ediyoruz. Muhtarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!