Telefon
WhatsApp
Başkan Topçu Polis teşkilatını kutladı

 Ülkemizin güvenliğini,canımızı,malımızı emanet ettiğimiz halkımızın huzur ve güveni için fedakarca hizmet eden güvenlik güçlerine minnettar olduklarını  ifade eden Ak Parti Bolvadin ilçe Başkanı Av. Hasan Topçu: ‘‘Zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren kahraman güvenlik güçlerimiz görevlerini ifa ederken en büyük gücü, halkımızın güveni,vatan sevgisi,yüksek vazife şuurundan almaktadır.Vatan uğruna canını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum,gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Güvenlik güçlerimizin  değerli mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu ömürler diliyorum.’’ Dedi

Ziyaretlerde yeni açılan T tipi cezaevi bünyesinde Afyonkarahisar İl Jandarma komutanlığı adına  jandarma er acemi eğitim birliği konuşlandırılması görüşüldü. İl Jandarma komutanımızın takdir ve tavsiyeleri ile acemi eğitimini tamamlayan mehmetciğimiz il içi diğer cezaevlerine dağıtımı buradan yapılacaktır.

BOLVADİN PROJE İMAM HATİP LİSESİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Milli Eğitim Bakanlığınca Bolvadin İmam Hatip Lisemiz ‘‘Fen ve Sosyal Bilimler Projesi’’ Kapsamına alındı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alan sayılı nitelikli okullar arasında yerini almıştır. Bolvadin’imize hayırlı olsun.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!