Telefon
WhatsApp
Bu yalan ,dolan ve iftiralarla insanların yüzüne nasıl bakıyorsun?

Eleştiriler karşısında bir basın açıklaması yapan  2004-2009 Dönemi Şuhut Belediye Başkanı olarak görev yapan CHP'li Ekrem Özsoy, Şuhut’un mevcut belediye Başkanı Recep Bozkurt’un açıklamalarını yanıt verdi.

Özsoy, “Son açıklamalarında 2006 yılında aldığımız makam aracına takmış.Neymiş kaza yapmışız,neymiş hor kullanılmış.Bunları söylerken hiç mi utanma duygusu yoktur.3 yıl biz kullanmışız 13 yıl siz kullanmışsınız.13 Yıl bindiğiniz makam aracına bu kadar nankörlük olurmu?yeni makam aracı aldım diye ne çabuk unuttun o emektarı.Üstelik bugünkü değerinide 900 bin tl hesaplamışsın.Kaza Allah’tan gelir.Kaza olmaz diye bişey yoktur.Ancak bizim dönemimizde makam aracı ile değil kaza yapmak tek bir çizik ve sürtünme dahi yoktur.Varsa elinde bir kaza raporu sunmazsan namertsin. ” dedi. 

 2004-2009 Dönemi Şuhut Belediye Başkanı Ekrem Özsoy açıklamasında;

Değerli Şuhutlu Hemşerilerim; Pandemi koşullarının en ağır seyrettiği,toplumun tüm kesimlerinin çok zor ekonomik şartlarda bulunduğu bir ortamda böyle bir basın açıklamasını siz değerli hemşerilerimizin sağduyusuna sığınarak zorunlu olarak yaptığımı bilhassa belirtmek isterim.

Mart 2009 yerel seçimlerinde görevimiz sona ermiş,Sayın Recep Bozkurt Belediye Başkanı seçilmiştir.Halkımızın iradesini saygıyla karşılıyorum.
Yeni seçilen Belediye Başkanları kamu idaresi gereği geçmiş Belediye Başkanlarına yapılan hizmetler nedeni ile teşekkür eder eğer tabiki varsa eksiklikler eleştirir bu gayet normaldir.

Ancak Sayın Recep Bozkurt göreve geldiği ilk günden itibaren hangi amaca hizmet etmek istiyorsa,daha Belediyenin hiç bir gelirine , giderine bakmadan, alacağını, borcunu hesaplamadan biz enkaz devraldık edebiyatına başlamıştır.Borçlu Belediye devraldık,Böyle batık Belediye Teslim aldık şeklinde hemen hemen her platformda aslı astarı olmayan maddi dayanaktan yoksun açıklamalarını sürdürmüştür.

Ben o dönemin Belediye Başkanı olarak bu güne kadar sustum.Susmamın nedeni edebimizdendir,susmamın nedeni makama saygımızdandır,susmamın nedeni Şuhutlu Hemşerilerime saygımdandır.

Mart 2019 seçimlerinden sonra sayın Başkan Recep Bozkurt, mart 2009’dan itibaren,zafer sarhoşluğuna kapılmış,ayakları yerden kesilmiş, seçim kazanmanın şımarıklığı içersinde sağa sola sataşmaya başladığı gibi bizim dönemimizi de eleştiri sınırını aşan,yalan,dolan ve iftira dolu suçlamalarda bulunmuş,haddini aşan açıklamalar yapmıştır.

Bizim dönemimizde Belediyemizin borçları olmuştur,doğrudur.Ancak bu borçlar kamu kuruluşlarına olan borçlarımızdır ve borçlar bütçe şartları içersinde yapılandırılması yapılmış taksitler halinde ödenmektedir.

Belediyenin icra-ipotek-Haciz altında olduğunu söylemek tamamen yalan,iftira ve uydurmadır.Sayın Recep Bozkurt,kim,hangi kurum,hangi şahıs Belediyeye icra koymuş derhal açıklamanızı istiyorum. Çünkü bizim 5 yıllık hizmet döneminde belediyeye iş yapan,yada Mal veya hizmet satan her kim olursa olsun bedelini almıştır.Zaten akside düşünülemez.Bizler halen Şuhutta yaşıyoruz,Alnımız ak başımız dik kimseye de veremeyecek hesabımız yoktur.5 yıl nasıl cansiperane çalıştığımızı Şuhut çok iyi bilmektedir.

Son açıklamalarında 2006 yılında aldığımız makam aracına takmış.Neymiş kaza yapmışız,neymiş hor kullanılmış.Bunları söylerken hiç mi utanma duygusu yoktur.3 yıl biz kullanmışız 13 yıl siz kullanmışsınız.13 Yıl bindiğiniz makam aracına bu kadar nankörlük olurmu?yeni makam aracı aldım diye ne çabuk unuttun o emektarı.Üstelik bugünkü değerinide 900 bin tl hesaplamışsın.Kaza Allah’tan gelir.Kaza olmaz diye bişey yoktur.Ancak bizim dönemimizde makam aracı ile değil kaza yapmak tek bir çizik ve sürtünme dahi yoktur.Varsa elinde bir kaza raporu sunmazsan namertsin.

Neymiş efendim,Ekrem Özsoy döneminde sular akmıyormuş, çöpler toplanmıyormuş, Şuhut’u pislik götürüyormuş. Siz o dönem Şuhut’ta değilmiydiniz.? yoksa hayal alemindemisiniz.Temizlik bizim en çok üzerinde durduğumuz bir konu olmuş,gece gündüz kendim bilhassa denetlemişimdir.Suyu akmayan bir tek Şuhutlu hemşerimin ismini ver burada özür dileyeceğim.Yoksa seni müfteri ilan edeceğim..

Personelin maaşları bizim dönemimizde ödenmiş iddiasında bulunuyorsun.Halbuki Belediye personeli bizim dönemimizde en yüksek toplu sözleşmeyi yapmış,emeğini,alın terinin karşılığını her zaman almıştır.Belediyeden ücretini-maaşını alamayan tek bir çalışan gösterebilirmisiniz.Yoksa çamur at izi kalsın mantığı ile mi hareket ediyorsun.

Değerli Hemşerilerim;

Yukarda açıklamaya çalıştığım şekilde şimdiki Belediye Başkanı hakkımda her tür iftirayı atmaktan çekinmemektedir.Ancak bizim de sabır taşımız bir yere kadardır.Unutulmamalıdır ki hizmet üretemeyen laf üretmeye başlar.Kutuplaştırma ve polemik yaparak yandaş ve taraftarını tutmaya çalışmaktadır.Ancak Şuhutlu ne olduğunuzu görmüştür..Bu yalan ,dolan ve iftiralarla insanların yüzüne nasıl bakıyorsun? Yoksa utanma duygun kalmadı mı?

Sizin gibi adaletsiz yöneticilere karşı Şuhutlu hemşerilerimiz birlik ve beraberlik içersinde ilk seçimde size gereken dersi verecektir.Bundan hiç kuşkunuz olmasın.

Bu vesile ile içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının tüm hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diler,selam ve saygılarımı sunarım"dedi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!