Telefon
WhatsApp
Dr. Arslan sahanın tozunu attırıyor

Önce başkan Kaynak'ı, sonra esnafı ziyaret etti
AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan hafta sonu sahada yoğun bir mesai yaptı. Önce Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesini ziyaret eden Arslan'ın buradaki ilk durağı belediye başkanı Süleyman Kaynak oldu. AK Parti ilçe koordinatörü Kadir Tarkan, AK Parti Sandıklı ilçe başkanı Murat Erkalan ve yönetimi ile il genel meclis üyelerinin katıldığı ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Buradan pazar yerine geçen Arslan ve beraberindeki heyet pazar esnafıyla bir araya geldi. Tek tek bütün esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Arslan esnaf ziyaretinin ardından belde de parke taşı döşemesi yapan işçileri ziyaret etti.

Tedavi gören çocuklarla özel ilgilendi
Akharım'daki programını burada noktalayan Arslan Bolvadin ilçesine geçti.. İlk olarak ilçe başkanı Hasan Topçu ve yönetimini ziyaret eden Arslan’a Bolvadin ilçe koordinatörü Osman Çakıcı ve İGM üyeleri de eşlik etti. Arslan daha sonra Bolvadin belediye başkanı Fatih Kayacan’ı ziyaret etti. Kayacan'ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Arslan buradaki ziyaretinin ardından Bolvadin Halil İbrahim Özsoy devlet hastanesini ziyaret etti. İlk olarak hastane yönetimi ile bir araya gelen Dr. Arslan daha sonra hastane personeli ve tedavi gören hastaları ziyaret etti. Özellikle çocuklarla birebir ilgilenen Dr. Arslan her birine ayrı ayrı hediyeler verdi.

Huzurevi sakinlerine kartvizitini takdim etti
Devlet hastanesindeki ziyaretinin ardından Bolvadin Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Arslan ve beraberindeki heyet burada da huzurevi sakinleri ile buluştu. Her biriyle ayrı ayrı ilgilenerek hayat hikayelerini dinleyen Arslan burada kartını bırakarak ihtiyaç ve talepleri olması halinde kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

Kolay'ın kızının nişanına katıldı
Dr. Arslan’ın Bolvadin'deki son durağı il genel meclis üyesi Carullah Kolay’ın kızının nişanı oldu. Nişan merasimine katılan Arslan genç çifte mutluluklar diledi.
"Bizim işimiz Ankara’da genel kurula katılıp evimize dönmek değil"
Arslan ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada "Hafta sonu Akharım kasabamızda pazar esnafımızı ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlarımızın ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızın talebini bir bir dinleyerek not aldık. İnşallah her birini ayrı ayrı neticelendirecek ve kendine dönüş yapacağız. Elbette bizim işimiz sahaya indiğimizde asil olan vatandaşımızı dinleyerek seçimde aldığımız vekaleti Meclis’te ihtiyaç neyse aktarmak ve makul olan her talebi yerine getirene kadar takipçisi olmaktır. Biz de bunun gereğini yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Bizim işimiz Ankara’da oturup genel kurula katılıp evimize dönmek değil, bizim işimiz vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüm aşamasında destek olmaktır" diye konuştu.

Huzurevi sakinlerini bir bir dinledi
Hafta sonu ziyaretlerimizin bir kısmını da Bolvadin ilçesinde gerçekleştiren milletvekili Arslan şunları söyledi; Akharım’daki ziyaretimizin ardından Bolvadin ilçemize geçerek burada önce teşkilatımızı, sonra da sırasıyla belediyemiz, huzurevi rehabilitasyon merkezi ve devlet hastanesi gibi kurumlarımızı ziyaret ettik. Bolvadin‘de devam eden hastane inşaatımızı yerinde inceledik. Hastane yönetimimizle bir araya gelerek ihtiyaç ve talepleri dinledik. Güncel durumu hakkında bilgi aldık.. 
Vatandaşımızın en çok hangi taleplerle geldiğini öğrendik ve buna göre bir çalışma yapacağız.. Elbette bununla birlikte huzurevi ve rehabilitasyon merkezimizi ziyaret ederek huzurevi sakinlerimizle bir araya geldik. Her birini ayrı ayrı dinledik ve taleplerini not aldık. Kendilerine orada belki de iletemeyecekleri çok özel durumlarını iletebilmeleri için talep edenlere kartımızı takdim ettik ve buna göre bir çalışma yapacağız.. Daha sonra da huzurevi yönetimimizle bir araya gelerek güncel durum hakkında bilgi aldık.. Bir yandan vatandaşlarımızı dinlerken bir yandan da kurumlarımızın iş ve işleyişleri hakkında bilgi alıyor, eksiklik varsa eksikliği gidermeye çalışıyor ya da tamamlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet eden kurumlarımız bu hizmetleri istikrarlı ve sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmesi için sürekli ziyaret ediyor ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alıyoruz. İnşallah bundan sonra da bütün programlarımızı bu şekilde yapacağız. Bir yandan vatandaşlarımız, bir yandan kurumlarımızı ziyaret edip pürüzsüz bir işleyiş sağlamanın gayreti içerisinde olacağız”dedi. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!