Telefon
WhatsApp
Emniyet Müdürü Şehit Aileleri ve Gazilerin yanında:

Derneğe Bağlılık Vurgusu

Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Müdür Mahmut Ay'ın derneği ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kumartaşlı, Müdür Ay'ın sıcak ve samimi yaklaşımının şehit ailelerine ve gazilere moral verdiğini kaydetti ve onların sadece birer müdür değil, bir abi, bir kardeş gibi olduklarını belirtti. Ay'ın ziyaretleri ve gösterdiği ilgiden ötürü teşekkürlerini ifade eden Kumartaşlı; Topluluk olarak şehitleri rahmet ve dua ile andıklarını, bazen küçük bir tebessümün ya da dokunuşun büyük değişimlere sebep olabileceğine de dikkat çekti.

Şehit Aileleri ve Gazilere Ev Gibi Ortam

Dernek başkanı, Mahmut Ay'a derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aktararak, derneğin şehit aileleri ve kahraman gaziler için bir ev gibi olduğunu, acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı bir ortam sunduklarını anlattı. Kumartaşlı, onlara yönelik sunulan desteğin önemine vurgu yaparak, derneğin her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin hizmetinde olduğunu belirtti.

Müdür Ay'ın Şehit Aileleri ve Gazilere Destek Mesajı

Ziyareti sırasında Mahmut Ay da şehit aileleri ve gazilere verdiği değeri bir kez daha ifade etti. Şehit aileleri ve gazilere hem gündüz hem gece her zaman hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti ve bu yönde emirde olduğunu vurguladı.

Müdür Ay'ın bu anlamlı ziyareti, şehit aileleri ve gaziler arasında olumlu yankılar bıraktı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!