Telefon
WhatsApp
Gastroafyon lezzetleri Ankara'da görücüye çıktı

Travel Expo Ankara, bu yıl 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Afyonkarahisar Belediyesi de gastronomi mutfağı ile fuarda yerini alarak tescilli ürünleri, lezzetlerini, kültürünü, yatırımlarını ve şehrimizi tanıttı.
Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından açılan stantta Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın tescilli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Gastronomi Şehrimizin coğrafi işaret almış lezzetlerinden, haşhaşlı ekmek, ağzı açık, bükme, lokum, sucuk, ekmek kadayıfı, patlıcan böreği, göce tarhanası, çullama köfte, tandır çorbası, sakala çarpan çorba, mercimekli bulgur pilavı, vişne hoşafı ve haşhaş helvası misafirlere ikram ediliyor. Türkiye’nin 3. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar kültürü ve tarihi yanı sıra yöresel lezzetleri bakımından da oldukça dikkat çekiyor.
AFYONKARAHİSAR STANDINA YOĞUN ZİYARET
Yöresel lezzetlerin misafirlere ikram edildiği ve çeşitli turizm noktalarının tanıtıldığı standı hazırlayan ekipler fuar boyunca birbirinden önemli isimler ve vatandaşları ağırladı. >> Rabia Ekmekçioğlu’nun haberi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!