Telefon
WhatsApp
Her yeri didik didik denetledi

Yaşlılar ile tek tek ilgilenerek hatırlarını soran Kaymakam Bilici, huzurevi sakinlerine hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyerek, onlarla bir süre sohbet etti.
Türk Kültürü’nde yaşlıların önemli bir yeri olduğunu dile getiren Kaymakam Bilici, “Sizler bizim her daim başımızın tacısınız. Allah, sizleri başımızdan eksik etmesin.” dedi.
Ziyarette huzurevi sakinlerinden Mahmut ve Emsal Kır çifti, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Kaymakam Bilici’ye teşekkür ederek, devletimizin her türlü imkanları kendilerine sunduğunu söyledi.
Kaymakam Bilici, daha sonra kurum personeli ile bir araya gelerek, tarihin her döneminde milletimiz yaşlısına gereken önemi verdiğini ifade ederek, “Ne mutlu bize ki, millet olarak büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizlerin büyüyüp yetişmesinde bin bir emek sarf eden anne ve babalarımız başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın bizlerden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara göstermek bizlerin asli görevidir.” diye konuştu.
Huzurevindeki incelemelerin ardından huzurevi sakini Mehmet Döngel’in kaleme aldığı ‘Hazan Mevsimi’ adlı şiir kitabını kurum Müdürü Mustafa Ertürk tarafından Kaymakam Bilici’ye takdim edildi.
Günün anısına kurum personeli ile hatıra fotoğrafı çekildi. >> KADINANA

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!