Telefon
WhatsApp
Müftüoğlu gururumuz oldu

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Mehmet Vehbi Göktaş, öğretmenler ve öğrenci Müftüoğlu İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ı ziyaret etti.

Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın ardından teknoloji ve tasarım alanındaki başarılarına devam ediyor. Bu yıl 3. sü düzenlenecek olan TEKNOFEST yarışmalarında ilimizi temsil edecek olan Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğretmen ve öğrencilerinin tasarladığı iki farklı İHA(insansız hava aracı), Türkiye genelinde binlerce başvuru arasından başarılı görülerek TEKNOFEST ve TÜBİTAK tarafından maddi destek almaya hak kazandı. Liseler Arası İnsansız Hava Araçları ve Uluslararası Serbest Görev İnsansız Hava Araçları kategorilerinde yarışacak olan İHA ların tasarımları aşamasında öğrencilere Fizik Öğretmeni Çağlar Urunca ve Matematik Öğretmeni Bahri Bektaş danışmanlık edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; " Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum. TEKNOFEST yarışmalarında ilimizi temsil edecek projede emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaret, Metin Yalçın'ın öğrencimize hediye vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!