Telefon
WhatsApp
Selçuklu İlkokulundan Örnek Davranış

Selçuklu ilkokulu idarecileri öğretmen ve 3-E sınıfı temsilci velileriyle beraber hazırlamış oldukları kitap ve hediye paketlerini Çobanözü ilkokuluna ulaştırıp; Çobanözü İlkokulundaki idareci öğretmen ve öğrenciler tarafından sıcak ilgiyle karşılaştılar.


“Biriktirmek değil paylaşmak marifettir “ ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Selçuklu İlkokulu 3-E sınıf öğretmeni Fatih Çelik yapılan etkinliği kısaca şu şekilde özetledi:


Öğrencilerimizle birlikte paylaşmanın önemini vurgulamak ve paylaşmanın güzelliğini onlara yaşatmak adına “Kitap Toplama Kampanyası “ isimli bir etkinlik başlattık. Bu etkinlikte öğrencilerimigerek evlerindeki kitaplardan gerekse biriktirmiş oldukları harçlıklar aracılığıyla hiç tanımadığı bilmediği ancak yardımlaşarak ve paylaşarak aynı mutluluk ve duyguları yaşayacaklarına inandıkları arkadaşları için kitaplar ve hedye paketleri hazırladılar. Okul idaresi bizler ve velilerimize de bu hazırlanan paketleri ulaştırmak düştü.Bu süreçte her zaman olduğu gibi bu etkinliğimizde de yanımızda olan maddi manevi desteklerini esirgemeyen idarecilerimize , sınıf velilerimize, sınıf veli temsilcimiz Pınar Hanım a öğrencilerimiz ve kendi adıma teşekkür ederim.

Selçuklu İlkokulu 3-E Sınıf veli temsilcisi Pınar Kabadayı ise “Etkinlik aşamasında paylaşma duygusunu, heyacanını çocuklarımızda görmek güzeldi. Fakat burada çocuklarımızın misafirperverliğini sıcak ve samimi duygularını görmek ayrı bir güzeldi.Çobanözü ilkokulu öğretmen ve öğrencilerine bu güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz.


Toplanan kitapların , hediye paketlerinin teslimi sırasında Çobanözü ilkokulu öğretmen ve öğrencileri Selçuklu İlkokulu öğrencilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederek Selçuklu İlkokulunda ki arkadaşlarını pandemi sonrası ağırlamak ve misafir etmekten büyük onur duyacaklarını belirttiler.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!