Telefon
WhatsApp
Şiddetle kınıyor ve iade ediyoruz

Mısırlıoğlu basın toplantısında ilk olarak "Mübarek Ramazan ayında vatanı ve bayrağı için cephede savaşan Mehmetçiğimize Mevlam kolaylıklar versin, ayaklarına taş değdirmesin, Irak’ın Kuzeyinde kahramanca savaşırken hain, kahpe PKK terör örgütü tarafında şehit olan sözleşmeli er Mustafa Çalım ve Piyade Teğmen Mehmet Kıvrak ve bu güne kadar şehit olan tüm şehitlerimize de Allah rahmet eylesin inşallah. Ailelerinin ve Türkiyemizin başı sağ olsun”dedi.

Başkan Mısırlıoğlu “İlimizin sevilen sımalarından, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanlarından ve yazdığı makale yazılarıyla ilimize yön veren Emekli Öğretmenlerimizden Hüseyin Şenşaştımoğlu’nun vefatı bizleri derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz”:dedi.

Mısırlıoğlu  “ABD Başkan’ının Ülkemiz aleyhine yaptığı ve asla kabul edemeyeceğimiz açıklama nedeniyle her ne kadar morallerimiz bozulsa da oraya takılıp kalmanın hiç kimseye faydası yok! Bu açıklama Türkiye Cumhuriyeti ve Yüce Türk Milleti açısından yok hükmündedir!Daha öncede belirttiğim gibi geçmişi karanlık ve işlediği insanlık suçları nedeniyle mazisiyle yüzleşecek yüzü olmayanların mazisi şanla şerefle dolu Türk Milletini bu şekilde suçlamaya kalkmasını nefretle ve şiddetle kınıyor ve aynen iade ediyoruz”

Meclisteki Türk ve Türklük düşmanı uzantılarına da hadleri bildirilmelidir

“Elbette Türkiye Cumhuriyeti olarak mütekabiliyet esasına göre bizimde alacağımız bazı kararlar olacaktır ve mutlaka da olmalıdır. Dünyaya nizam vermek için yaratılmış Türk Milletini tarafı olmadığı halde böyle bir konuda suçlamak kimsenin haddi değildir. Bu gün yaşanan durumdan kendisine vazife çıkarmaya çalışan bölücü örgütün Meclisteki Türk ve Türklük düşmanı uzantılarına da hadleri bildirilmelidir. Zira bu Ülkenin birikimlerinden yararlanıp, Milletimizin ödediği vergilerle Gazi Meclis’te maaşlı Türk düşmanlığı ve tetikçilik yapanlarla ilgili her ne yapılacak sözde bırakılmamalıdır!

Bu tür olaylarla karşılaşmamak çok çalışmak, dünya devletleri arasında saygı duyulan,sözü dinlenen güçlü bir Ülke olmak zorundayız!

Rabbim Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun.

Rabbim Türk Milletini korusun.

İşimiz gücümüz rast gelsin.

Arkalarında kimler var?

Başkan Mısırlıoğlu”Son günlerde neredeyse halkımızın büyük bir bölümünde Kripto para hastalığı başladı. Çalışmadan kazanmak, bir anda zengin olmak vatandaşlarımızın ruhunu okşadı. Devlet güvencesi olmayan bu sisteme para yatıranlar şimdi kara kara düşünmeye başladı. Kripto para işini yapanların bizi yönetenlerle çektirdiği resimler, verdiği pozlar kamuoyunda gündemde. Fakat bizi yönetenler ortada fotoğraf olmasına rağmen tanımadıklarını söylüyorlar. 2018 yılında Mehmet Aydın denilen tosuncuk bu ülkeyi soyup yurt dışına kaçmıştı. Ne yazık ki yurda getirilemedi. Çünkü arkasında hangi siyasilerin olduğu, kimler tarafından korunduğu bir muamma. Aynı Kripto para işini yapan şirketlerde arkalarını birilerine dayamış ve halkı soymaya devam ediyorlar. Bunlara dur denilmeli, hangi siyasi partiden olursa olsun kişiler ifşa edilmeli. Halkımız da milyonluk arabaya binenleri örnek almamalı. Bırakın onlar zengin olsunlar, biz haramdan kaçınalım. Ne olduğu bilinmeyen yerlere çocuk çoluğumuzun rızkını yatırmayalım” diye ifade etti.

Halkımız fakirleştirildi

Başkan Mısırlıoğlu”Mübarek Ramazan ayı nedeniyle yapılan yardımlar ve halkımızın yardım almak için yaptığı mücadele, halkımızın ne kadar fakirleştiğini, alacağı küçük bir yardıma muhtaç olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bir yanda Türkiye uçtu diyenler, diğer yanda yardım almak için çırpınanlar. Bu iktidar halkımızı önce fakirleştirdi, sonra verdiği yardımlarla kendine mahkûm etti. Emeklilerimizin bile bayram ikramiyesini dört gözle beklemesi, 3 yıllık enflasyonun farkının ikramiyelere yansıması beklenirken, TBMM’de emekli bayram ikramiyesinin 1.500 tl olması yönünde verilen önergeye, Cumhur ittifakı her zaman olduğu gibi ret verdi. İşsizlik almış başını gidiyor. Pandemiden dolayı birçok işyeri açılmıyor, arlı vatandaşlarımız dağıtılan yardımları gururuna yediremediği için alamıyor. Bu durumda iktidarın esnafına sahip çıkması gerekiyor. Borçlarını yapılandırma değil, silme yönüne gitmesini uygulaması lazım” dedi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!