Telefon
WhatsApp
AK parti saha çalışmalarına yoğunluk verdi

Sadece seçimde değil, her fırsatta sahada yoğun bir mesai harcayan AK Parti heyeti, esnaf ziyaretlerine yoğunluk verdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Ahilik Haftası dolayısıyla esnafları ziyaret ederek taleplerini sordu. Esnafların büyük bir çoğunluğu halinden memnun olduğunu ifade ederken, bir kısmı da taleplerini iletti.
AK Parti Afyonkarahisar heyeti saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu,İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk,Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis üyesi Nurettin Birliktirile birlikte Anbaryolu esnafını ziyaret etti.
Esnaflar hükümetin desteklerinden
memnun
Aşağı Anbaryolu esnaflarını tek tek ziyaret ederek her biri ile ayrı aryıgörüşen AK Parti heyeti, beklentilerini ve hükümetten isteklerini not aldı. Esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanan Ahilik haftası ziyaretinde esnafların büyük bir çoğunluğu hükümetin verdiği desteklerden dolayı memnuniyetini ifade etti.

“Ahilik haftasının nail olmasını diliyorum”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Eroğlu şöyle konuştu;Esnaflarımız cemiyetin orta direğidir. Her zaman korumamız kollamamız gerekir.
Esnaflarımız büyük hizmetler yapıyorlar.Sabahın erken saatlerinde başlayıp geç saatlere kadar vatandaşımıza hizmet verme çabası içerisindeler. Bu nedenle esnaflarımızın her daim yanındayız. Biliyorsunuz geçmişte AK Parti’den önce Halk Bankası esnaflarımıza %49'dan kredi verirdi. Biz bu rakamları çok cüzi miktarlarda çektik. Esnaflarımızı desteklememiz lazım. Esnaflarımızı gezerken özellikle esnaflarımız memnun olduklarını son 2 aydır işlerinin çok güzel bir şekilde açıldığını ifade ediyor. Esnaflarımızın yüzde 90’ı memnuniyetini ifade etti. İnşallah hayırlı olur, bereketli olur. Ahilik haftası'nınnail olmasını diliyorum. Kazancın 10’da 9’u ticarette ve cesaretidir diye bir hadisi şerif var. Allah bütün esnaflarımızı Halil İbrahim bereketi ihsan buyursun inşallah.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“Biz teşkilat olarak her daim esnaflarımızın yanındayız”

Esnaf ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Bugün Ambaryolu Caddesi'ndeki esnaflarımızın Ahilik haftası dolayısıyla Ahilik haftalarını ziyaret ederek kutladık. Talep ve önerilerini aldık. Esnaflarımız her zaman olduğu gibi gerçekten misafirperver insanlar. Her zaman şükür ediyorlar. Bizler de onların taleplerini, daha iyi olması adına varsa sıkıntılarını aldık.
Biliyorsunuz Ahilik; doğruluğun, dürüstlüğün, iyi ahlakın,mütevaziliğin ve yardımseverliğin sembolüdür. Afyonkarahisar'da esnaflarımızın yardımseverliği doğruluğu dürüstlüğü her daima ön planda olmuştur. Ben buradan tüm Afyonkarahisarlı esnafımızın Ahilik haftasını kutluyorum.
Biz AK Parti olarak her zaman milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, İl Genel Meclisi başkanımızla,Kadın, Gençlik Kolları başkanımızla, teşkilatımızla esnaflarımızın yanındayız.Esnaflarımızın dertlerine çözüm olmak için her daim onları ziyaret ediyor ve çözüm olmaya çalışıyoruz."dedi. >> Rabia Ekmekçioğlu

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!