Telefon
WhatsApp
Akşener’i beş bin kişi karşıladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, İGM, Belediye Meclisi üyeleri İYİ Parti Afyonkarahisar İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı, ayrıca Isparta İline yakın illerdeki İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri de destek için oradaydı. İYİ Parti İl Başkanı Meral Akşener’i yaklaşık beş bin kişi karşıladı.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu vefat eden İl Başkanı Mustafa Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Mısırlıoğlu Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek’in Eğirdir Bedre köyünde bulunan mezarı başında Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte dua etti.
Millet Bizi Çağırıyor
Daha sonra İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akiner’in Senirkent ve Uluborlu programlarına katıldılar.
İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'le Isparta Uluborlu Belediyesi ve esnaf ziyareti mitinge, Senirkent ziyareti izdihama dönüştü.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı açıklamada” Öyle görülüyor ve anlaşılıyor ki İYİ'ler hareketi, bir halk hareketine dönüştü. İYİ Parti'nin lideri ve kadroları da milletin umudu haline dönüştü. Bu gerçeği, vatandaşın ilgisinden, coşkusundan ve sevgisinden görmek mümkün. Isparta adeta ayağa kalktı. İYİ Parti ve liderine sevgisini ve teveccühünü gösterdi.
İsparta'da gördüğümüz tablo, “Millet Bizi Çağırıyor” sözünün sadece bir slogan olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya çıkarmıştır.Milletimiz beceriksiz ve basiretsiz iktidardan bıkmış bir umut olarak gördüğü İYİ Parti ve kadrolarını iktidara çağırmaktadır” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Isparta programı sonrası Sandıklı’da bulunan bir tesiste Afyon heyeti ile bir araya geldi.Meral Akşener’in yanında Genel Başkan Yardımcıları da vardı.Burada Afyon ile ilgili çalışmalar gündeme geldi. Daha sonra Genel Başkan Meral Akşener buradan uğurlandı. ( Nuri Kuzu)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!