Telefon
WhatsApp
Bakan Kasapoğlu ilçeleri sevince boğdu

Gençlik ve Spor Bakanlığından düzenlenen imza törenine davet edilen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet imza töreninde hazır bulunarak, ilçemize yapılacak olan yeni tesislerin müjdesi için Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bizzat teşekkürlerini ilettiler.
Sandıklı İlçesine yapılacak olan; Kapalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, Uluslararası standartlarda çim saha ve aydınlatması, Semt Sahaları olmak üzere bir çok farklı alanda yapılacak olan yatırımların Afyonkarahisar ilimize ve Sandıklı İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Bakan Kasapoğlu, ilçemizden gelen heyetle ilgilenerek Sandıklı ilçesine selamlarını gönderdiler.
Başkan Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamada; “Afyonkarahisar ilimizin genelinde ve Sandıklı ilçemize yapılacak olan spor tesisleri için Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven’e, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a, Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Işık’a, değerli meclis üyelerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
İmza töreninin akabinde Başkan Mustafa Çöl, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Sandıklı ilçesinin meşhur sera domatesi hediye ederek kendilerine ilçemizden getirdiği selamları ilettiler.

DİNAR

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından ilçemize sözü verilen ve yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ülkemiz genelinde roman vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için başlatmış olduğu proje kapsamında 1 adedi roman vatandaşlarımıza yapılmak üzere toplam 2 adet halısaha, Stadyuma yürüyüş yolu ve çimlendirme bakım çalışmalarının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenen Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Yatırımları protokol törenine katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu konuşma yaparak Afyonkarahisar’ımıza ve ilçelerine her zaman destek vereceklerini belirterek tüm gençlerimizin yanında olduğunu ifade etti.
Konuşmaların sonunda günün anısına fotoğraf çekilmesiyle tören son buldu.
Tören sonrası bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, "İlçemize kazandırılacak olan bu güzel projeler ile hem gençlerimize hemde roman vatandaşlarımıza yeni sportif alanlar oluşturulmuş olacak. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile gençlerimizin her zaman yanındayız. Projelerin kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi. ( Nuri Kuzu)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!