Telefon
WhatsApp
Basketbolda şampiyon BARO

 Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu’nda, ilk olarak Wyndham Afyonkarahisar Thermal Spa Hotel ile GND Yapı Denetim, 3.’lük-4.’lük maçına çıktı. Maçta, GND Yapı Denetim kazanan taraf oldu. Final müsabakası ise Afyonkarahisar Barosu ile Sayın A.Ş. arasında yapıldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçını Afyonkarahisar Barosu kazandı.
17. ATSO Spor Oyunları’nın basketbol branşının 3’üncüsü olan GND Yapı Mühendislik’e şilt ve madalyaları ATSO Spor Oyunları Komisyonu Üyeleri olan ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel ve Ömer Özpınar tarafından takdim edildi.
İkinci olan Sayın A.Ş.’ye şilt ve madalyaları, ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı olan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey tarafından takdim edildi.
Basketbol branşının şampiyonu Afyonkarahisar Barosu’na ise şilt ve madalyaları ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından takdim edildi. Madalya ve şilt töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. >> Nuri Kuzu’nun haberi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!