Telefon
WhatsApp
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜYECEĞİZ

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Argadal, Çay İlçe Başkanı Yakup Gülbahar, İscehisar İlçe Başkanı Yıldırım Mercan ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Kerem Güzel, Ömer Altınay ile Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Adnan Demirel tarafından ağırlandı.
Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, “Yönetim Kurulu Başkanımız, Meclis Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli yöneticileri; yakında gerçekleşen Genel Kurullar dolayısıyla biz de ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapalım istedik. Bugün hem Afyon’da, hem Dinar’da programlarımız var. Bu vesile ile sabah Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı ziyaret ettik, şimdi de Ticaret ve Sanayi Odamızdayız. Afyon’un önder kuruluşu olan, sadece temsil ettiği kitlenin hak ve hukukunda değil; Afyon’un her alanında sorumluluğu olan Ticaret ve Sanayi Odamız, ticaret ve toplumsal hayatın her noktasında belirleyicidir. ‘Hayırlı olsun’ dileklerimizi, değerli Başkanlarımızın şahsında kurumsal olarak tüm Meclis Üyelerimizle paylaşalım istedik. Kendilerini tebrik ediyoruz; Allah hayırlı, uğurlu etsin. Arka arkaya Esnaf Odaları, Ticaret Odaları, Borsalar ve Türkiye’nin önünde bir genel seçim süreci var. İnşallah bu süreç memleket için hayırlara vesile olur. Türk Demokrasisinin en önemli özelliği, kavgasız, dövüşsüz iktidarların el değiştirmesini başarabilmesidir. İnşallah 2023 yılında Türk Demokrasisinin karşı karşıya kaldığı en zor süreçte yine aynı şekilde, hür, bağımsız seçimleri yapabildiğimiz bir Türkiye olur” dedi.
“SİYASİ PARTİLER, DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARI”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Tebrik ziyaretinizden dolayı tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına mutluluğumu belirtmek isterim. Bu ziyaretiniz bizim için önemlidir. Siyasi partilerimiz, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Biz bütün siyasi partilerimiz, Genel Başkanlarımız geldiği zaman, hem ticari hayatımızın, hem iş dünyamızın sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşmaktan mutlu oluyoruz. Bu ziyaretler ve istişareler bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.
“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜYECEĞİZ”
ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ise “Afyonumuz’da ticaret erbabımızın katıldığı seçimler bitti. Seçimin bittiği andan itibaren Afyonumuz için, ülkemiz için gerekli olan çalışmaları, kurum kültürünü oturtacak şekilde hep birlikte yapacağız.
Afyonumuz’da katma değeri yüksek ürünler üretilmesi hedefiyle birlik ve beraberlik içinde yürüme bilincini taşıyoruz. Mevcut Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz ile beraber ortaklaşa Afyonumuz’un ve Türkiyemiz’in vizyonu için hizmet odaklı çalışmamız gerekiyor.
Sizin de desteklerinizi bekleyeceğiz” diye konuştu. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!