Telefon
WhatsApp
Biz bu partiyi kolay kurmadık

Acar; "Hakkı, hukuku, adaleti dengede tutmak. Milletvekili değil, milletin memuru, kimsesizlerin kimi ve sessizlerin sesi olmak, Afyonkarahisarlıların hizmetkârı olmak için aday oldum. Bu şerefli ve kutlu yolda Allah bizleri mutlu günlere ulaştırabilenlerden eylesin. Ben 10 yıl şerefim ile belediye başkanlığı yaptım. İYİ Parti’nin kuruluşunda 15 Aralık 2015 tarihinden itibaren mücadele verdim. Bu partiyi kolay kurmadık. Bu davaya inanan ve bizimle birlikte yürüyen tüm cesur yüreklere teşekkür ediyorum.” dedi.
Büyük bir kalabalığa hitap eden Saffet Acar seçim koordinasyon merkezine girerken kurbanlar kesilip dualar edildi.
Afyonkarahisar'da sevilen sayılan, kişiliği ve karakteriyle kalpleri fetheden iyi parti Dinar önceki belediye başkanı Saffet Acar Acarlar Vagon A.Ş nin sahibi olması vesilesiylede binlerce kişiye işveren durumunda.”dedi.

AFYON HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK
Acar; “Bu güne kadar ilçemize, ilimize ve ülkemize yapmış olduğum hizmetleri anlatmaya saatler yetmez. Doğalgaz’dan tutun, alt yapıya, ulaşıma, insan odaklı projelere kadar her projemde en üst başarıya ulaştım. Ama yetmez daha büyük ve Afyonkarahisar’ımızın ülkemizin hak ettiği projelerimizi hayata geçireceğiz”dedi.

DEPREMZEDELERE İLK BİZLER KOŞTUK
Ülkemizde yaşanan deprem felaketine ilk koşan kendilerinin olduğunu söyleyen Acar; “Damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bizde depremi yaşadık Dinar’da 10 ay çadırda kaldım. O yüzden hemen bölgeye ulaştık. İhtiyaçları tespit edip tırlarla yardımlarımızı gönderdik.”dedi.

İL BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN BİR ŞANS
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve ilçe başkanlarının her birinin çok kaliteli ve çalışkan insanlar olduğunu söyleyen Acar; “14 Mayıs’ta 6 vekilden 4 vekili olacağımıza inanıyorum. Çünkü kadrolarımız çok güçlü. Halkımız bize güveniyor.”dedi.

ULAŞILABİLİR BİR KİŞİYİM
Milletvekili olması halinde kendisine çok rahat ulaşılabileceğini söyleyen Saffet Acar; “Belediye Başkanlığım dönemlerinde de kapım sürekli açıktı. Milletvekili olduğum zamanda bana halkımız çok rahat bir şekilde ulaşabilecektir. Şu ana kadar şahsıma iletilip te çözülemeyen bir sorun olmamıştır. Tüm Afyonkarahisarlıların hizmetinde ve emrindeyim. Telefonum 24 saat açıktır.”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!