Telefon
WhatsApp
Bolvadin Termal deplasmandan  1 puanla döndü

KARŞILIKLI GOLLER DEFANS HATALARINDAN
Ligin ilk maçında mücadeleye hızlı başlayan temsilcimiz Bolvadin Termalspor oldu. Kırmızı siyahlılar, 19ncu dakikada sol kanattan Tolga Divrik’in getirdiği topla ceza sahasında yaşanan karambolde topu kendi kalesine gönderen Tepeciksporlu Rıdvan Kavak’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı artırmayı hedefleyen ekibimiz, bulduğu şansları değerlendiremedi ve devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarıda iki ekipte zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirdi. Tepecikspor Bolvadin Termalspor defansının hatasından oyuncusu Erdal ile golü buldu ve skor 1-1 oldu. Kalan sürede iki ekipte galibiyet golü bulamadı ve karşılaşma karşılıklı atılan goller ile 1-1 eşitlik ile sona erdi.

Kırmızı Şimşekler yalnız bırakmadı
Temsilcimizin ilk deplasmanında Bolvadin’in taraftar grubu Kırmızı Şimşekler takımızı yalnız bırakmadı. Tavşanlı deplasmanına özel araçları ve otobüslerle giden kırmızı şimşekler ilk deplasmanında takımızı destekleyerek önümüzdeki haftalar için umutlu olduklarını söylediler.
Emirdağ evinde 4-0 kaybetti
Uzun yıllardır Bölgesel Amatör Lig hayaliyle yanıp yutuşan ve bu hayaline geçtiğimiz sezon play-off mücadelesinde Sandıklıspor’u mağlup ederek ulaşan gurbetçiler diyarı Emirdağspor, sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Emirdağspor sahasında konuk ettiği Manisa temsilcisi Yıldızspor 45 FK’dan fark yedi: 4-0
Bolvadin Termalspor ikinci maçını kendi sahası ve seyircisi önünde bu hafta sonu İzmirspor ile yapacak.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!