Telefon
WhatsApp
Çalışmalar değerlendirildi

AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren başkanlığında AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, İlçe Yönetimi ve İGM Üyeleri Umut Eroğlu ve Gültekin Özdemir'in hazır olduğu toplantıda Şuhut ilçesine yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirmelerin yapıldığını dile getiren Başkan Diren, ''Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı mukaddes davamıza ve ilçemize gönül vermiş dava arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu canı gönülden yaşıyoruz. Toplantımızda ilçemizdeki yatırımları değerlendirerek ilçemiz için gece gündüz demeden yürekten çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantı'mızın hayırlara vesile olmasını diliyor toplantıya katılan dün değerli dava arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!