Telefon
WhatsApp
Çarpıtılmış bilgilere kulak asmayın

7.Basamağa ulaşmamız için sistemde dört sene geçirmeniz ve bu seneler içersin de kazanızın olmaması aynı zamanda poliçelerinizi vadesi geçmeden yaptırmanız şartı gözetiliyor.
Bu anlamda ülkemizde ortalama 13 milyon araç sahibi bulunmakta. Bu sayının en az yarısı da 5 sene ve daha üstü kazaya karışmayıp , poliçelerini zamanında yaptıran araç sahiplerinden oluşmakta.
7.Basamak primleri tarifenin yaklaşık %42 si kadar daha ucuz .
SEDDK (Sigorta Emeklilik Denetleme düzenleme Kurumu) ülkemizde bulunan ortalama 6.5 milyon araç sahibi için sisteme yeni bir basamak daha dahil edip , bu basamaktaki primin normal tarifenin %50 altında olacağını ifade etti.
7.basamak indirimli primi %42.
Yapılacak olan 8. Basamak tarifesi ise %50 olacak denildi.
Basında ise SİGORTA POLİÇELERİNDE %50 indirim geliyor lansı yapıldı. Hal böyle olunca yazılı ve görsel basının aktardığı gibi trafik sigorta primlerinde %50 oranında direk bir indirim söz konusu değil.
Maliyetler, döviz kurundaki gerçekler göz önünde bulundurularak zaten böyle bir şeyin olma imkanı da yok .
Poliçe primleri her ay 4.75 artıyor. Bu oran önümüzdeki senede devam edecek. Sene başında gelecek zam oranı da belli değil.
Çarpıtılmış bilgiler ile araç sahiplerinin yanlış bilgilendirilmesine içimiz rahat etmedi.
El cümle :En az beş sene kazaya karışmayıp poliçelerini zamanında yaptıran 6.5 milyon araç sahibi için , ilave olarak %8 lik bir indirim daha yapılacak.
Bu uygulamada 2023 Ocak veya Şubat ayında devreye girecek.
Yok şu kadar indirim olacakmış ve tarzı söylemleri dikkate almamanızı önemle hatırlatıyorum”dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!