Telefon
WhatsApp
CHP'den AFJET genel müdürüne ziyaret

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çogay, il yönetim kurulu üyeleri Sezai Yılmaz, Tuncer Serdaroğlu ve ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Ciğerli ile birlikte Afjet Genel Müdürü Sayın İsmail Kara’yı ziyaret eden CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz; CHP İl Başkanlığı olarak, sorumluluklarını bildiklerini ve o nedenle ezbere siyaset yapmadıklarını söyledi.

Görgöz; " Olumlu ya da olumsuz gelişmeleri, yaşanan olayları kulaktan dolma bilgilerle değil de, yerinde inceleyip, önerilerimizi sunup, bilmediklerimiz varsa doğru yerden öğrenip ona göre hareket ediyoruz. Diğer türlü şova dönük, tribüne oynayan, laf olsun diye eleştiri yaparak siyaset yapma döneminin kimseye yarar sağlamadığını ve gerilerde kaldığını düşünüyoruz.

Sorunları doğru tespit edip, en doğru yerden öğrenip, çözüme odaklı çalışıyoruz.

Sayın Kara ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisiyle ilgili bu güne kadar yaptığı işleri, Jeotermal ile ilgili tecrübesini ve 1990’lu yıllarda Afyon’da yaptığı çalışmaları  anlattı.

Biz de kendisine değerli hemşerilerimizin ve özellikle Afjet abonelerinin sorularını yönelttik.  Bunlar; Geçen yıl yaşadığımız ısınma sorununu bu yıl yaşayacak mıyız?

Afjet Afyonspor’un, Afjet aboneleri üzerindeki yükü devam edecek mi?

Kaç abonemiz var? Faturalara zam gelecek mi? gibi sorulardı.

Sayın Kara’da sorularımızın çoğunu yanıtladı.

Bu sene ısınma sorunu yaşamayacağımızı, arızaların, sorunların giderildiğini, aksaklık olmayacağını ve 10200 civarında Afjet abonesinin olduğunu söyledi.

Afjet Afyonspor konusunda ve zam konusunda cevap alamadık doğrusu.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik darboğazda bir de Afjet faturalarına zam yapılmaması gerektiğini dile getirdik.

Sayın Kara’ya gelişmelerin takipçisi olacağımızı söyledik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!