Telefon
WhatsApp
Denetim Uygulamaları Sürüyor

İçişleri Bakanlığının 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri genelgesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 12-13 Eylül tarihlerinde 08:00-18:00 saatleri arasında yapılan uygulama ve kontrollerde; İl Merkezinde 46 okul çevresi, 34 park ve bahçe, 10 metruk bina kontrol edildi.  291 şahsın GBT sorgusu yapılırken sorgulamada; aranan 2 şahıs yakalandı.

Yapılan uygulama ve denetimler kapsamında; Akşehir 2.Asliye Ceza Mahkemesince Bina Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlıktan aranması olan Alkan K. isimli şahıs yakalanmış, şahıs mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Afyonkarahisar Taşra İlamat Masasınca Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek Bulundurmak ve Kullanmak suçundan aranan Hasan S. isimli şahıs ise kesinleşmiş cezasından dolayı E tipi kapalı cezaevine teslim edilmiştir.

İlçelerdeki uygulama ve denetimlerde de toplam: 213 okul çevresi, 21 metruk bina, 17 İnternet kafe, 8 oyun salonu, 79 kahvehane, 6 iddia bayi, 5 içkili yer, 26 büfe, 52 park ve bahçe kontrol edilirken 638 şahsın da GBT sorgusu yapıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!