Telefon
WhatsApp
Emirdağ şantiyeye döndü

Vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği hizmetleri hayata geçirmeyi hedefleyen Emirdağ Belediyesi planlanan program çerçevesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Menderes Mahallesi Saklı Sokağa döşenecek olan kilit parke öncesinde zemin sıkılaştırma çalışmaları gerçekleştirdi.
Çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: "Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm ekiplerimiz özveriyle çalışmaktadır, tüm gayretimiz daha yaşanabilir bir Emirdağ için" ifadelerini kullandı.

Afyon yolu'nda asfalt öncesi hazırlıklar devam ediyor
Emirdağ Belediyesi tarafından Afyon Yolu'nda gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt serimi öncesinde altyapı yenileme çalışmaları sürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Afyon Yolu'nda bir taraftan alt yapı yenileme çalışmaları gerçekleştirirken diğer taraftan tesviye ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
Asfalt öncesi alt yapı ve zemin sağlamlaştırma çalışması yapılan yolların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Asfalt seferberliğimiz devam ediyor. Emirdağ Belediyesi olarak vatandaşımıza doğru ve kaliteli hizmet sunmak için durmadan çalışıyoruz. Afyon Yolu'nda devam eden çalışmamız bittiğinde bu yola toplamda 17 bin beş yüz metrekarelik asfalt serimi yapmış olacağız. Çalışmalarımızı destekleyen hemşehrilerimize ve sahada ter döken mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!