Telefon
WhatsApp
Emrinizde ve hizmetinizdeyiz

Geçtiğimiz günlerde Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın vefat eden babası Metin Kumartaşlı için taziyelerde bulunmak ve Şehit aileleri ile Gazilerle sohbet için Şube binasına giden Canser Kuzu, Şehit Aileleri ve Gaziler tarafından karşılandı.

Ziyaret öncesinde Başkan Kumartaşlı’ya taziyelerini bildiren Başkan Kuzu, birlikte merhum Metin Kumartaşlı için dua ettiler.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Ziyarette hazır bulunan Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden Başkan Kuzu, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima emirlerinde ve hizmetlerinde olduğunu söyledi.

Şehit aileleri ile gazilerin kendilerine en kutsal emanet olduklarını belirten Kuzu, özellikle Kadınana Gazetesinin ve Kent Konseyi Kadın Meclisinin hizmetlerinde olduğunu söyledi.

 Kuzu “Kadın Meclisi olarak inşallah önümüzdeki günlerde Şehit ve Gazi eşleri ile kız çocukları için bir projemiz var. İnşallah projemizi el birliği ile hayata geçireceğiz. Dernek Başkanımız İsmail Kumartaşlı’dan, gereken tüm bilgileri alıyoruz. Gece gündüz demeden beni ve yönetim kurulu üyelerimi arayabilirsiniz. Şunu unutmayın ki sizin sorununuz, bizim sorunumuzdur. Her zaman yanınızdayız”dedi.

Taziye ziyaretinden dolayı Canser Kuzu ve ekibine teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; “Siz bizim gerçekten bir ablasınız. Her türlü talep ve sorunumuzla yakından ilgilendiniz. Özellikle şehit anneleri ve eşlerinin gönüllerinde büyük yer edindiniz. Biliyoruz ki bundan sonra da bizim bir ablamız olarak kalacaksınız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde çok daha büyük ve önemli hizmetlere imza atarız”dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Başkan Kuzu, Şehit aileleri ve gazilerle teker teker sohbet etti.

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!