Telefon
WhatsApp
Esnaflarımız şehrimizin yatırımcısıdır

Sahadaki ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti heyeti bu kez de Pazarcı esnafını ziyaret etti. Cumartesi pazarında tek tek esnafları gezen heyet, vatandaşların da taleplerini dinledi. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetimi katıldı.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Uluçay, “Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında bugün de pazarcı esnafımız ile bir araya geldik. Şehrimizin durumunu, hükümetimizin destek ve çalışmaları ve belediyelerimizin yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, taleplerini dinledik. Esnafımız şehrimizin en kıymetli yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz” dedi.

PAZARCI ESNAFINDAN AK PARTİ HEYETİNE BÜYÜK TEVECCÜH

“Hizmetlerimize devam edeceğiz”

Milletvekili Eroğlu ise “Daha modern bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu kapsamda esnaflarımızı dinliyor, onların talep ve önerilerini not ediyoruz. Böylelikle ilimiz hep birlikte katkı sunuyoruz. AK Parti hükümetleri olarak hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

“Esnaflarımız bizi bağrına basıyor”

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise “Bizler pazar esnafımıza büyük önem veriyoruz. İl Başkanımızın dediği gibi onlar şehrimizin yatırımcılarıdır. Üzerimize düşen bir şey var mı, istekleri nedir diye sık sık ziyaret ediyoruz. Biz sadece seçim dönemi çalışan bir siyasi parti değiliz. Bu yüzden her gelişimizde esnaflarımız bizi bağrına basıyor” ifadelerine yer verdi.

Pazarcı esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti, talep ve öneriler için elbirliği ile çalışacaklarını ifade etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!