Telefon
WhatsApp
Girişimci genç liderler faaliyetlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali GASTRO AFYON etkinliğini ziyaret eden Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Lider Genç Kitap Kahve Proje Yönetim Kurulu ve  Gönüllü Ekibi ile beraber birçok lezzeti inceleme ve tatma fırsatı buldu. 

14-17 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşen ve ayrıca dünyaca tanınan Şef Mehmet Yalçınkaya başta olmak üzere birçok tanınmış kişinin katılım sağladığı festivalde keyifli anlar yaşandı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen "Sayın Valim ve Sayın Belediye Başkanımın düzenlemiş olduğu etkinliklerin Afyonkarahisar halkı için hem de diğer illerden gelen misafirler çok keyifli ve faydalı olduğuna inanıyorum. Şehrimize katkılarından ve hizmetlerinden dolayı Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e önce kendi adıma sonra Girişimci Genç Liderler Derneği adına teşekkür ediyorum." dedi.

Bu esnada festival alanında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile karşılaşan ekip protokol ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Vali ve Belediye başkanına teşekkürlerini sunan Dernek Başkanı Beşen ve ekip günün anısına protokol üyeleri ile fotoğraf çekildi. 

Bir 12 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

FİLM ATÖLYESİ ETKİNLİĞİNİN BEŞİNCİSİ YAPILDI

Diğer yandan yürütücülüğünü Girişimci Genç Liderler Derneği'nin üstlendiği Lider Genç Kitap Kahve Projesi kapsamında Film Atölyeleri etkinliğinin beşincisi düzenlendi.

Her geçen gün katılımın arttığı ve devam etmesi yönünde olumlu dönüşlerin alındığı atölyeler hakkında konuşan Dernek Sekreteri Meryem Aracı "Her geçen gün yeni yüzlerle ve fikirlerle tanışmanın mutluluğu içerişindeyiz. Katılım sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 

TURNUVALAR TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

Girişimci Genç Liderler Derneği'nin yürütücüsü olduğu Lider Genç Kitap Kahve Projesi kapsamında düzenlenen Turnuvalar’ın 3’üncüsü olan Münazara Turnuvası Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen liderliğinde gerçekleştirildi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Münazara Turnuvası’nda heyecan doruktaydı

Girişimci Genç Liderler Derneği'nin yürütücüsü olduğu Lider Genç Kitap Kahve Projesi kapsamında düzenlenen  ve Afyonkarahisar Gençlik Merkezi binasında gerçekleşen Münazara Turnuvasında çekişmeli ve heyecanlı anlar yaşandı.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde 12:00'de başlayan turnuva yaklaşık 3 saat süren turnuvada eğitim, teknoloji ve sağlık konularını tartışan yarışmacılar Girişimci Genç Liderler ve Lider Genç Kitap Kahve Proje Yönetim Kurulu’ndan oluşan jüri üyeleri tarafından puanlandırıldı.

Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu ve Lider Genç Kitap Kahve Projesi Yönetim Kurulu’ndan oluşan jüri üyeleri, turnuvaya başlamadan önce katılım sağlayan yarışmacılara başarılar diledi.

Bir Behlül Beşen dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Birinci olan gruba hediyeleri takdim edildi

Heyecanlı ve çekişmeli geçen turnuvada üçerli gruplar halinde yarışan katılımcılardan birinci olan grup üyelerinin her birine Akıllı Saat, Logolu Kupa Bardak ve Kahve hediyesi verildi. 

Birinci olan grup üyeleri "Bu tarz faaliyetlerin yapılması bizler için çok önemli. Girişimci Genç Liderler Derneği'ne gençlerin kaliteli vakit geçirmesi ve kendilerini geliştirmesi adına yapmış olduğu tüm faaliyetler  için teşekkür ediyoruz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!