Telefon
WhatsApp
Görgöz sorunları ve çözümlerini anlattı

Belediye ve Oedaş arandığında ise “arıza yok” denildiğini ancak yine de kesintiler devam ettiğini söyleyen Görgöz; “ Atık su boruları döşemek için yollar kazılmış, her yer perişan durumdaymış. Aylardır tozdan-topraktan geçilmiyormuş. Sorumluları görevlerini yapmaya davet ediyorum.
Yaz ayları bitiyor, kış geliyor. Yerli kömür şu anda 4500 TL. Îthal kömürün fiyatı daha yüksek. Vatandaş, zamlar gelmeye devam ederse kömürümüzü nasıl alacağız diye kara kara düşünüyor.
Pahalılık hız kesmeden devam ediyor. Antalya halinde bugünkü ortalama sebze fiyatları; domates 12, patates 13 lira. Fasulye 16 lira, salatalık 4 lira, maydanoz 2,5 lira…Afyon haline gelecek, pazara çıkacak, vatandaş alabilirse alacak”dedi.
HEMATOLOJİ HEKİMİ GİTTİ
Afyonkarahisar’da bir tek hematoloji hekimi olduğunu ve onunda yeni geldiğini belirten Görgöz, Doç. Dr. Mehmet Özen, bir hastanın CİMER üzerinden yazmış olduğu tehdit ve şiddet ifadeleri sonucu can güvenliğinin olmadığı gerekçesi ile istifa ettiğini söyledi. Görgöz; “Hastanelerimizde doktor kalmadı! Sağlıkta perişan durumdayız”dedi.
Kentsel Dönüşüm?
2018 yılında Küçükçobanlı’ya yapılacağı duyurulan daha sonrasında Gökçe Mahallesi’ne kaydırılan 225 konutluk Küçükçobanlı TOKİ projesinde belirsizliğin sürdüğünü belirten Görgöz; “Ev sahibi olmayı bekleyen ve çoğunluğu kirada olan hak sahipleri, “paralarımız pul oldu, çok mağdur olduk, yetkililer sesimizi duysun” diyerek seslerini duyurmaya çalışıyorlar.
Akp İl temsilcisi ve milletvekili Eroğlu da, müteahhitten kaynaklandığını söyleyip geçiştiriyorlar. Vekil Eroğlu arada bir coşuyor “esasen Afyon’da TOKİ diye bişey yoktu, TOKİ Afyon’da destan yazdı” diyerek vatandaşla alay etmeyi sürdürüyor.
Biliyorsunuz TOKİ 2013 yılından bu yana ilimizin 5 güzide mahallesine Kentsel Dönüşüm yapacaktı. Ev sahiplerinin, arsa sahiplerinin, o mahallelerin muhtarlarının dahi bilgisi olmadan, oldu-bittiyle çökeceklerdi vatandaşın mülküne.. Biz sahip çıktıkta, kurtardık. Halkımız her şeyin farkında. Bunların yalanlarına, talanlarına eyvallah etmiyor. Bize de dua ediyorlar sağolsunlar.
Benim buradan Sayın Veysel Eroğlu’na birkaç sorum olacak;
1- 2012 de Akdeğirmen Barajını yaptınız. DPT ve DSİ mühendislerinin buraya baraj yapılırsa su tutmayacağına dair rapor vermelerine rağmen neden yaptınız?
2- Akdeğirmen barajının maliyetini açıklar mısınız?
3- Akdeğirmen Barajı su tutmadığı için Balmahmut köyüne 12 adet su kuyusu yaptınız. Afyonlu baraj suyu yerine kuyu suyu içiyor. Baraj suyu yerine kuyu suyu içilmesi sağlıksız değil mi?
Yeraltı sularını çeke çeke Sinanpaşa ovasında su bırakmadınız! Su azalmasından dolayı Sinanpaşa ve çevresindeki TARIM arazilerine verdiğiniz zararın hesabını nasıl vereceksiniz?dedi.
Görgöz son olarak; “Tüm yurttaşlarımıza Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun “Bize katılın” çağrısında bulunarak baba ocağına CHP’ye davet ediyorum.
Önce genel seçimleri kazanacağız. 85 milyon insanımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız.
Sonrasında yapılacak yerel seçim de mevcut belediyelerimize yenilerini ekleyerek ülkemizi sosyal belediyecilikle tanıştıracağız. Halkımızı yeni kadrolar, yeni kurallar ve yeni kurumlarla buluşturup, huzurlu olmasını, mutlu yaşamasını sağlayacağız. Gidiyor gitmekte olan haramilerin saltanatı, Geliyor gelmekte olan halkın iktidarı”dedi. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!