Telefon
WhatsApp
Güney'de Derman Belediyeciliği kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına titizlik göstererek Güney Beldesi ile Çay İlçesi'ni ziyaret etti.

GÜNEY AKP İKTİDARI TARAFINDAN KAPATILDI

İlk ziyaretini Güney Beldesi'ne gerçekleştiren Milletvekili Köksal, kapı kapı dolaşarak CHP Güney Belediye Başkan adayı Faruk Özkan'a vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal, "Güney Beldemiz AKP iktidarı tarafından haksız bir şekilde kapatıldı.
Güney Beldesi sakinleri yılmadan usanmadan yargıya giderek tekrar belde statüsünü kazandılar. Güney Beldemiz yargıda Belediyeliğini tekrar kazanmasına rağmen yine AKP tarafından haksızlığa uğratılarak uzun süre yargı kararı bilindiği üzere uygulatılmadı." dedi.

GÜNEY'E 7 HAZİRAN'DA DERMAN BELEDİYECİLİĞİ GELECEK...

Güney Beldesi'ne AKP tarafından yapılan haksızlığa karşı verilen sözlerin tutulmamasına karşı Güneylilerle biraraya gelerek mücadele verdiklerinin önemle altını çizen Köksal, "Bir çok kez Güneyli hemşehrilerimizle biraraya gelerek yaşadıkları haksızlığı duyurmaya çalıştık. Bu haksızlığı TBMM gündemine taşıyarak Güneylilerin sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya çalıştım.
En sonunda da bunu başardık. Artık Güney Belediye Başkanını seçmek için sandığa gidecek. Güneyliler’den tek isteğim bugüne kadar yanlarında durmayıp haksız şekilde Belediyelerini kapatan ve verilen yargı kararını uygulamayan AKP’ye sandıkta gerekli dersi vermeleridir. CHP olarak adayımız Faruk Özkan’a inanıyoruz. Onun Güney Beldesi'nde "Derman Belediyeciliğini" en iyi şekilde göstereceğini bilyoruz. Güney'e 7 Haziran'da "Derman Belediyeciliği" gelecek. Güneyli hemşehrilerimizden Faruk Özkan’a destek bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bir 1 kişi, çocuk, ayakta ve açık hava görseli olabilir

ÇAY'DA ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Daha sonra Çay İlçesi'ne geçen Milletvekili Burcu Köksal, beraberinde CHP Çay İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinledi. Türkiye'nin her yerinde sorunların aynı olduğunu kaydeden Köksal, "Yönetilemeyen bir Türkiye var. Ülkemizde halkımızın büyük bir çoğunluğu ekonomik olarak geçinemez halde. Esnaf, vatandaş, emekli çiftçi, iş insanı, herkes perişan durumda. Ekonomideki kötü gidişatın üstüne gelen pandemi ülkemizi ekonomik çöküşe sürüklemeye devam ediyor. 1,5 yılı bulan pandemi sürecinde esnafa cüzi bir miktar destekte bulunuldu. Esnaf bununla kirasını mı, kredisini mi, elektriğini mi, suyu mu, vergisi mi ödesin. Biz tüm Cumhuriyet Halk Partililer olarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın sözcülüğünü yapmaya, sorunlarını dinleyip bunları her platformda konuşmaya ve bu sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. >> Rabia Ekmekçioğlu

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!