Telefon
WhatsApp
Hizmet için adayım

ATSO Meclis üyesi Mesut Tabak ve Odak Gazetesi kurucusu ve Mega Birlik Medya CEO’su Mehmet Emin Güzbey'in de bulunduğu ziyarette Başkan Hüsnü Serteser, Gazetemiz yöneticileri Mehmet Ali Derer ve Canser Kuzu'ya 13,5 yıldan bu yana yaptıkları çalışmaları ve yeni dönem için yapacakları projelerini anlattı. Geçen 13,5 yıl içerinde bu 3 dönemdir birlikte hem meclis, hem meslek komitesi hem de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Serteser, “Bu hizmetleri yaparken hakikaten çok yorulduk çok çalıştık ama güzel hizmetler yaptık ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. "dedi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir meslektaş olarak Canser Kuzu'ya bu güne kadar şahsı ve ATSO'ya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden Hüsnü Serteser, yeni dönem içinde desteklerinin devamını diledi.
Ticaret ve SanayiOdasına büyük önem verdiğini kendi işinden fazla vakit ayırdığını dile getiren Serteser, “ İnanırmısınız? Kendi işime bu kadar önem vermedim. En geç öğlen çoğu zaman sabah Ticaret ve Sanayi Odasına gelir, personelden sonra çıkarım. Çok iş yaptığınız zaman çok zaman ayırmanız gerekiyor. Ama bu işi biz talep ettiğimiz için tabi ki zaman harcayacağız. Bundan sonraki dönemde de Afyonkarahisarımız daha çok çalışacağız"dedi.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Canser Kuzu ise, 13,5 yıldan bu yana çok büyük başarılı ve ses getiren hizmetlerinden dolayı Hüsnü Serteser'e teşekkür ederken, yeni dönem adaylığı içinde kendisine ve ekibine başarılar diledi.
Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir  Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!