Telefon
WhatsApp
“Kadın isterse bir eliyle beşiğini, bir eliyle de dünyayı sallar”

Vali Gökmen Çiçek ve Eşi Sümeyra Çiçek’in öncülüğünde hayata geçirilen Kadın Kültür Evleri’nin çok önemli olduğunu belirten Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, “Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin gelişmesi için iyi yetişmiş insanlara ihtiyaç var. O iyi yetişmiş insanı ise biz kadınlar yetiştiriyoruz. Bu nedenle kadının eğitilmesi çok önemli. Bizler anne ve babalarımızı geçtik. Bizim çocuklarımız da aldıkları eğitim ve ahlakla, ülkemize verecekleri hizmetle bizleri geçmek zorunda. Eğer gelişmiş bir ülke olmak istiyorsak çocuklarımıza iyi bir eğitim sağlamalıyız. Ahlaklı, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan çocuklar yetiştirmeliyiz. Kadın isterse bir eliyle beşiğini bir eliyle de dünyayı sallar” diye konuştu.

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

“Kadın Kültür Evlerimize hepimiz sahip çıkalım”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise Kadın Kültür Evleri’nde kadınlarımızın birçok alanda geliştiklerine işaret ederek, “Kadın Kültür Evlerimize hepimiz sahip çıkalım. Kadınlarımızın her anlamda gelişmesi için Kültür Evleri çok önemli bir proje. Kadınlarımız duyarlılığıyla, hayata bakışıyla her zaman bambaşkadır. Siz değerli kadınlarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Tüm emek verenlere teşekkür ederim” şeklinde değerlendirmede bulundu.
Sunum sonrası katılımcı kadınlar çeşitli sorular yönelterek basında ve iş yaşamında kadın olmak konusunda Akar ve Burcu’dan bilgiler aldılar. Etkinliği Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya’nın Eşi Sümeyra Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un Eşi Şerife Bozkurt ile Şuhut protokol eşleri ve kalabalık bir kadın grubu takip etti.
Etkinlik sonrası Kadın Kültür Evi yetkililerince Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ile Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a hediye takdim edildi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise katılımcılara kurumuyla ilgili dokümanlar hediye etti. Haber: Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!