Telefon
WhatsApp
Kadınlar üretiyor, kazanıyor

Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği başkanı Canser Kuzu üyelerimiz ile birlikte ilimizin güzide ilçelerinden Çobanlar ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret eden Kuzu ve üyelerine ilçedeki Kadın Kültür eve ve Simpa tekstil fabrikasi ziyaretinde İl Genel Meclisi üyesi Cengiz Ceylan'da eşlik etti.
Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu, dernek faaliyetleri kapsamında üyeleri Naime Dadak, Nurşen Erşen, Hayriye Ayvalı ile birlikte Çobanlar ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret eden Kuzu ve yönetimi, ilçede sürdürülen çalışmalar ile Kadınlara yönelik faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aldılar. Kuzu ve yönetimini ilçe girişinde karşılayan Başkan Altuntaş ve İGM üyesi Ceylan, Güçlü Kadınlar Derneği Başkan ve üyelerini makamında ağırladı.
Güçlü Kadınlar Derneğinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, Kadın ve çocuklara verdikleri önem ile etkinliklerini takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Altuntaş, Kuzu ve yönetimini ilk olarak Çobanlar Kadın Kültür evine götürdü.

Bir 1 kişi, ayakta, anıt ve şunu diyen bir yazı 'ÇOBANLAR KADIN KÜLTÜR EVİ C' görseli olabilir
Vali Gökmen Çiçek'in hayata geçirdiği önemli projelerden biri olan Çobanlar Kadın Kültür evini gezdiren ve Kuzu ve yönetimine buradaki faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Altuntaş; " Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in talimatlarıyla 18 ilçeye kurulmaya başlanan "Kadın Kültür Evi" projesi kapsamında Çobanlar ilçemizde de kurulan Kadın Kültür Evi'nde kadınlar üretimlerini sürdürüyorlar. Kadınlar bu evlerde aldıkları eğitimlerin yanı sıra el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünleri de bünyelerinde kurulan kooperatifler sayesinde satışa sunabiliyorlar.

Bir Canser Kuzu dahil 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Bizim kültür evimizde çalışmalarımız devam ediyor. Kadın Kültür Evleri birer kadın akademisi özelliğinde hizmet veriyor. Kadınlarımızın kişisel gelişimlerine kültürel sermayelerine katkı sağlamayı amaçlamakla birlikte şuanda da birer üretim merkezi olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir"dedi.
Çobanlar Kadın Kültür evini gezen ve tüm çalışmaları yakından inceleyen Canser Kuzu ve yönetimi, Başkan Altuntaş'a Kadın Kültür evlerine verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir
Belediye Başkanı Ali Altuntaş, ve İGM üyesi Cengiz Ceylan daha sonra ilçede faaliyet gösteren simpa tekstil fabrikasını gezdirmek ve faaliyetler hakkında bilgi vermek üzere Güçlü Kadınlar Derneği Başkan ve üyelerini oraya götürdüler.
Tekstil fabrikasını gezen Başkan Canser Kuzu, burada çalışan kadınlarla teker teker sohbet ederek fabrika hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Ziyaretleri sonunda bir açıklaya yapan Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu; "Dernek faaliyetlerimiz kapsamında Çobanlar ilçemizi ziyaret ettik. Başkanımız Ali Altuntaş ve İGM üyesi Cengiz Ceylan'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çobanlar ilçemizde gerçekten çok güzel gelişmeler ve hizmetler gördük ve şahit olduk. Çobanlar Kadın Kültür Evi ile dün hamur yoğuran ellerin bugün dünya markasına elbise diktikleri tekstil fabrikasını ziyaret edip, hem kadınlarımızla sohbet ettik, hem faaliyetler hakkında bilgiler aldık. Çobanlar tekstil fabrikasının kurulmasında emeği geçenleri, çalışan emek ve alın teri döken hanım kardeşlerimizi kutluyorum"dedi. >> Rabia Ekmekçioğlu

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Canser Kuzu ve Ali Altuntaş, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!