Telefon
WhatsApp
Kapımız herkese sonuna kadar açık

AK Gençler Afyonkarahisar’da saha çalışmaları kapsamında yaptıkları üyelerin koçanlarını dün yönetim kurulu toplantısında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a teslim etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan burada yaptığı konuşmada tüm gençleri AK Parti ailesine katılmaya davet etti.
Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan'da yaptığı konuşmada “Gençlerimizle Haziran ayı dolaylarında başlamış olduğumuz üye çalışmalarımızı bugüne kadar devam ettirdik. Bugünden sonraki hedefimiz ise 2023’tür. AK Parti ailesini daha da büyütmek, genişletmek ve daha büyük bir aile haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti ailesi bir yuva sıcaklığının hissedildiği, samimi, hesapsız, beklentisiz bir ortamdır. Biz yeni üyelerimize ‘AK Parti ailesine hoş geldiniz’ diyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Üye olmak isteyen genç kardeşlerimizi de partimize bekliyoruz. Burada kimse ‘beni alırlar mı, kabul ederler mi’ diye şüphe içinde olmasın. Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Her kesime, her insanımıza samimiyetle kucak açıyoruz” dedi.
“Geleceğimiz gençlerimizdir”
İl Başkanı Uluçay da “Bugün Gençlik Kolları İl Teşkilatımızın bize teslim etmiş olduğu yaklaşık 2 bin civarında üyemizi teslim alıyoruz. Kat kat fazlasını da ana kademeye teslim ettiler sağ olsunlar. Ben, Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan'a ve tüm gençlerimize çok teşekkür ediyorum. 2023 yolunda bizim geleceğimiz gençlerdir. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!