Telefon
WhatsApp
Karabacak mazbatasını aldı

Mazbata töreni öncesi AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlarla birlikte teşkilattan çıkan heyet yürüyerek Sinanpaşa İlçe Seçim Kurulu'na geçti.

“Herkesin belediye başkanıyım”

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Başkan Karabacak, mazbata töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Karabacak; kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olduğunun altını çizdi.Karabacak, “Bugün Allah’ın izni ile mazbatamızı aldık. İnşallah Cenabı Allah bundan sonraki görevlerimizde bizleri mahcup etmesin. Tek hedefimiz Güney için elimizden gelen bütün çabayı sarfederek halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de “6 Haziran seçimleri geride kaldı. Güney halkı tercihini belirledi. Bugün itibarıyla da kazanan arkadaşımız Erol bey, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte mazbatasını aldı. Bundan sonra bunlara düşen el birliği yaparak hizmet etmektir. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakarak el birliği halinde Güney’e nasıl bir hizmet ederizin gayreti içinde olmaları lazım. Ben adayımıza destek veren vermeyen her Güneyli kardeşimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“Artık hizmetlerimize bakacağız”

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman da konuşmasında şunları söyledi; İlçemize, Güney kasabasına Çalışlar mahallemize Allah hayırlı uğurlu etsin. Erol başkanımıza başarılar dileriz. Artık hizmetlerimize bakacağız. Vatandaşların derdine derman olacağız. Allah mahcup etmesin, hayırlı uğurlu olsun.

“Seçimin önemini gelen telefonlarla öğrendik”

Karaman’ın ardından söz alan AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ise şunları söyledi; Hayırlı olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Seçimin ne kadar önemli olduğunu, seçimden sonra Türkiye’nin her yerinden bizlere gelen tebrik telefonları ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bu seçimin hem ilçemize hem de beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“Halkımız tercihini cumhur ittifakından yana yaptı”

Son konuşmayı ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. Uluçay, “6 Haziran’da yapılan Sinanpaşa Güney seçimlerimiz ülkemize, milletimize, Afyonkarahisarımıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. 6 Haziran’da Güney’de ve çalışlar mahallesinde çok güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Sağolsun seçmenlerimiz, halkımız tercihlerini Cumhur ittifakından yana yaptılar. Biz ise bundan sonra verdiğimiz sözleri yerine getirmenin çabası içerisinde çalışacağız. Tek temennimiz ve niyazımız şudur; İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ikilik oluşturmadan bu görevi ifa etmeyi hedefliyoruz. Cumhur ittifakı olarak belediye başkanımızın arkasındayız. Ben tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum.
Başkan Karabacak ve beraberindeki heyet Güney Belediyesi'ne geçti. Burada edilen dualar ve kesilen kurbanın ardından tekbirlerle belediyeye girdi. Makam odasında belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Karabacak oy veren vermeye herkese hizmet edeceklerini söyledi.
Programa İl Yerel Yönetimler Başkanı Salih Alaka ve Tanıtım Medya Başkanı Yakup Yılmaz da katıldı. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!