Telefon
WhatsApp
Kardeş Kal Türkiye Platformu ilimizde toplandı

Mustafa Demirhöyük'ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Genel Başkan  Orhan Uzuner’in, Derneğin amacı ve gayesi hakkında katılımcılara detaylı olarak bilgiler vermesiyle devam etti.

Toplantıda eski KİPTAŞ Genel Müdür yardımcısı ve aynı zamanda yazar , Emin Batur tarafından da ülke gündemine yönelik bilgilendirme konuşması yapıldı.

Bir Turgay Gündoğdu,Kemal Erkuş ve Mustafa Demirhöyük dahil 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Amacımız Ülkemizde Birlik ve beraberliği pekiştirmek;

Toplantı esnasında Telsiz,  bas konuş ve Radyo sistemleri aracılığıyla iller arası deneme amaçlı iletişim kurularak katılımcılara canlı olarak bilgilendirmeler yapıldı.

Orhan Uzuner öncülüğünde 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hayata geçirilen Sivil Toplum kuruluşu Kardeş Kal Türkiye ve Yara sar derneğinin amacının ülke genelinde her ildegönüllü grup üyeleri sayesinde, sahip olunan iletişim araçları ile, olası bir kalkışma ya da darbe girişiminde halkı, radyo,  , siren, telefon, telsiz, uydu telefonu, megafon, çatı sireni vs  araç gereçlerle  bilgilendirip meydanlara sevk etme amacı taşındığı belirtildi.

Ayrıca olağanüstü durumlarda Dron marifetiyle taşınabilir ve sabit enerji üreten ve depolaya bilen ekipmanlar ile iletişim kurularak ışık, ses ve görüntü almanın hedeflendiği bildirildi.

Bir Mustafa Demirhöyük ve Turgay Gündoğdu dahil 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 Afyonkarahisar il Temsilcisi Mustafa Demirhöyük’ün kapanış konuşmasının ardından toplantı sonrası,  Misafirlere Frig vadisi bölgesi gezdirildi. İlimizde gördüğü ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olan Genel Başkan Orhan Uzuner ve ekibi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilimizden ayrıldılar.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!