Telefon
WhatsApp
'Milletimizin her zaman yanındayız'

Açıklamalarında Afyonkarahisar'ın her köşesine dokunduklarını, her sokağına girdiklerini, her vatandaşa ulaşmak gayretinde olduklarına vurgu yapan Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven bir yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarının da hızla sürdüğünü de ayrıca belirttiler. Ortak gerçekleştirilen programlar harici Bayat ve Dinar'da ayrıca programlar düzenleyen Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya; "Milletimizin her zaman yanında olmanın gayretindeyiz. Sandıklı ve Hocalar ilçelerimizde Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven ile ziyaretler gerçekleştirdik. Buralarda belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gördük.

Teşkilatlarımızla kucaklaşarak, 2023 seçimleri için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Köylerimizi ziyaret ederek, buralarda kamu ve özel idare gibi kurumlar tarafından yapılan yatırımları yerinde görerek, eksikliklerin giderilmesi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, vatandaşlarımızın taleplerini beklentilerini ve isteklerini dinledik. Çözümü için yapılabilecekler üzerine görüştük.

Bir 13 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Çok verimli gerçekleşen ziyaretlerimizde vatandaşlarımız bizleri adeta bağrına basarak, Türkiye’yi basiretsiz, kabiliyetsiz yöneticilere değil, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a emanet edeceklerini ifade etti. Milletimizin verdiği bu destek ile bizlerde elimizden geldiğince değil, elimizden gelenin fazlasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz”"dedi.

TBMM çalışmalarından fırsat bulur bulmaz soluğu Afyonkarahisar'ın sokaklarında aldıklarını söyleyen Afyonkarahisar Milletvekili Yurdunuseven ortak gerçekleştirilen programlar harici bu hafta Emirdağ'da ve köylerinde devam eden projeleri yerinde inceledi, vatandaşların taleplerini dinledi. Açıklamasında ise; "Normalleşme sürecine girdiğimiz bu günlerde bizde sürdürmekte olduğumuz çalışmalara biraz daha hız verdik.

Daha önce ki tüm süreçlerde olduğu gibi yine bu süreçte de dava arkadaşlarımız, teşkilatlarımızla omuz omuza hem devam eden projeleri takip ediyor hemde istişarelerimizi sürdürüyoruz. AK Partimizin kadim kültüründe istişarenin çok önemli bir yeri vardır. Bizlerde bunu düstur edinmiş bu milletin vekilleri olarak hemşerilerimizle bir araya geliyor hemhal oluyoruz.

Bu sebebiyetle Afyonkarahisar İl Başkanlığımızda, Belediye Başkanlığımızda, Emirdağ ve Sandıklı'da teşkilat mensuplarımızla, belediye başkanlarımız ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunduk. AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş'un da katılımıyla Dinar'da Lavanta Hasadı Şenliği'ne katıldık. Dinar'da, diğer ilçelerimizin kadın kültür evlerinde ve kadın kooperatiflerinde üretilen ürünlerin satıldığı Dinarelli mağazamızı ziyaret ettik.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.Yine ziyaretlerde bulunduğumuz Emirdağ ve Sandıklı'da bir çok vizyon dolu projemiz hızla sürüyor. Emirdağ'da yenilenen Uzun Çarşı, Kapalı Pazar Alanı, Kapalı Yüzme Havuzu, yine Emirdağ Belediyemizin yapımını üstlendiği düğün salonunu ve köy yollarında süren yol yapım çalışmalarını inceledik. Her biri birbirinden güzel bu projeler Emirdağ'ımıza çok yakışacak inşallah. Sandıklı'da önceki dönemlerde partimiz yönetiminde yer almış dava arkadaşlarımızla da ayrıca bir görüşme gerçekleştirdik. Hep belirttiğimiz gibi AK Parti'de yol ayrılığı yok, bayrak yarışı var. Sandıklı'mızda da Millet Cami, kütüphane, kültür merkezi ve belediyemiz tarafından üreticilerimize destek amacıyla yapılan Üretici Hali'nde incelemelerde bulunduk. Sandıklı'mızda da yatırımlar ve yatırımcılar artıyor. Sandıklı ve Emirdağ Belediye Başkanlarımız ile beraber bizlerde tüm bu yatırım projelerinin takipçisiyiz. Memleket havasını en derinden hissettiğimiz köylerimizde de vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve isteklerini yerinde tespit etmeye devam ediyoruz. Köylerimizin hizmet noktasında hiç bir eksiklik yaşamaması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Düzenledikleri ziyaretler esnasında gerçekleşen düğün merasimlerine de katılan Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven tüm çiftlere mutluluklar dileklerini ilettiler.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!