Telefon
WhatsApp
Olgun ilimizi karış karış geziyor

Bayat İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Av. Olgun ziyaret programına ilk olarak İYİ Parti Bayat İlçe Başkanlığından başladı.

Olgun burada yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti İlçe Başkanı Şakir Cirit ile Bayat’ın sorunları ve Parti hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlçe Başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ederim. Bayat’ta ikinci durağımız Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve EsnafKefalet Kooperatifi oldu. Oda ve Kooperatif Başkanımız Harun Bayrak bizi büyük bir nezaketle karşıladı. Esnafımızın sorunlarını dinledik. İYİ Parti iktidarında bu sorunların tümünün çözüleceğini başkanımıza ifade ettik. Sıcak ev sahipliğinden dolayı, Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda Bayat ilçemizin halk pazarı kurulmuştu. Pazar esnafımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Sorunların Çözümü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti iktidarı olduğunu anlattık” dedi

İyi Partili Hakan Şeref Olgun, Bayat ilçesinde büyük ilgiyle karşılanırken, vatandaşlarında sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Bir 7 kişi ve açık hava görseli olabilir

Olgun daha sonra İscehisar ilçesine giderek ilçe merkezinde vatandaşlarla sohbet etti.

Olgun'un ziyaretleri sırasında  İyi Parti İscehisar‘da İlçe Başkanı Necmi Özsarı, Merkez İlçe Başkanı  Orhan Karagöz, Şuhut İlçe Başkanı  Müzahir Özaşkın, Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, Çay İlçe Başkanı  Bekir Peker, Sultandağı İlçe Başkanı  Yılmaz Kırtaş'ta hazır bulundu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!