Telefon
WhatsApp
Sarık köyü spor 1. amatör lig'te

İlimiz 2. amatör Ligi C grubunda mücadele eden Sarık Köyü 2. Amatör Liginin play-off mücadelesinin ilk maçında eğitim vakfı spor'u 7-1 yenerken, son maçında ise Bolvadin Horon spor'u 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

1'inci Amatör Kümeye yükselen Sarık Köyü spor aldığı şampiyonluk kupasını büyük bir mutluluk içinde kaldırdı.

Kocatepe spor kompleksinde Bolvadin Horon Gençlik spor ile karşılayan Sarık köyü spor maçın ilk dakikalarında bulduğu golle sahada üstünlüğünü ortaya koydu.

Maç boyunca her iki takım oyuncuları da süper lig maçlarını aratmayacak şekilde oyun sergilediler. Maçın ilerleyen dakikalarında geliştirdiği atağı tekrar gole çeviren Sarık Köyü spor oyuncuları ikinci golü buldular.

Rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Sarık köyü spor oyuncuları üstün performansıyla göz doldurdu. İkinci yarının ortalarında Horon Gençlik spor baskın bir oyun sergilerken gelişen atakta golü bularak skoru 2-1 yaptı.

Ard arda geliştirilen ataklardan her iki takım oyuncuları da gol bulamazlarken, müsabakayı Sarıkköyü spor 2-1 galibiyetle kazandı.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Maçın ardından Sarık köyü spor'a kupası teslim edilirken, Sarık köyü spor 1. amatör lige yükselmiş oldu.

Taraftarların ve kulüp yöneticilerinin büyük takdirini toplayan Sarıkköyü spor oyuncuları, tam bir dostluk ortamında geçen maçın ardından Bolvadin Horan Gençlik spor oyuncularını da tebrik ettiler.

Taraftarların da iç içe tezahürat ettiği müsabakada Horon Gençlik spor kulübü yöneticileri de Sarık Köyü spor yöneticilerini tebrik ederek 1. amatör kümede kendilerine başarılar dilediler.

Bir 1 kişi, Amerikan futbolu oynuyor, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Büyük mutluluğun yaşandığı Sarık köyü spor'da taraftarlar sahaya girerek oyuncuları teker teker tebrik ettiler. Kupayı alan Sarık köyü spor oyuncuları  Kulübü Başkanı İbrahim Taşpınar'ı omuzlarına aldılar.

Başkan Taşpınar yaptığı açıklamada; "Kısıtlı imkanlarla çıktığımız bu yolda 2. amatör C grubunda play-off'lara kaldık. Biz bitti demeden bitmez dedik ve elimizden gelenin en iyisini yaptık. 1. Amatör lige yükselmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm teknik heyetimize ve oyuncularımıza teker teker teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Örnek bir kulüp olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Aldıkları kupayı köylerine götüren futbolcu ve yöneticiler köy meydanında köy ahalisi tarafından meşalelerle karşılandılar. Tam bir düğün havasında olan karşılamada köylüler ve futbolcular doyasıya eğlendiler.

Kadınana Gazetesi olarak play-off mücadelesinde verdiği başarılı mücadelesi sonucu şampiyon olarak 1. amatör kümeye yükselen Sarık köyü spor'u tebrik eden başarılarının devamını dileriz.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!