Telefon
WhatsApp
Şehir giriş ve çıkışları yeşile boyanıyor

Yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra şehre estetik bir görünüm kazandırmayı hedefleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler orta refüjlere ve kavşaklara dekoratif görseler yerleştirdi. Hayata geçirdiği projelerle şehir estetiğini her zaman ön planda tutan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ekiplerine verdiği talimat ile orta refüjlerde ve kavşaklarda çakıl taşlarından çiçek görünümlü görsel alanlar oluşturuldu. Oluşturulan alanlara mevsimlik süs bitkileri dikildi.
Yerleştirilen dekoratif görseller özellikle ana arterlerde bulunan kavşaklar ve orta refüjler modern bir görünüme kavuştu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehri giriş ve çıkışların güzel bir görünüm kazanması için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti.
Afyonkarahisar’da kalıcı yeşil alanlar kazandırma hedefiyle çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Çevreci bir anlayışla daha yeşil bir Afyonkarahisar için ağaçlandırmaya ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Şehrimiz giriş ve çıkışlarında bulvarlarında orta refüjlerinde yapılan ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemesi ile güzel bir görüntü kazandırılıyor.
Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar devam ederken, refüj alanına farklı türlerden oluşan ağaçlar dikildi. Vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla şehrimizi hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif alacağı bir hale getirmek için her alanda çalışmaya devam edeceğiz" dedi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!