Telefon
WhatsApp
SEN-BEN YOK, TÜRKİYE VAR DİYECEĞİZ

Parti binasına çok kalabalık bir partili ve destekçileriyle birlikte gelen Canser Kuzu, aday adaylığı müracaatını yaptı. Kuzu’ya destek olmak için AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, STK Başkanları, basın mensupları ve sevenleri parti binasına geldiler.

İl Başkanlığındaki törende ilk olarak İl Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya, Canser Kuzu’nun müracaatını aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı ve sözü Canser Kuzu’ya bıraktı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Müracaatının ardından bir basın açıklaması yapan Canser Kuzu; “Derdimiz hizmet, sevdamız memleket diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, partimize olan ilgi ve teveccühle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hakka ve halka hizmet için bizler hep birlikte millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizi hedeflerine ulaştıracak ise AK Parti’den başkası değildir.”dedi.

“Sen-ben yok, Türkiye var diyeceğiz. İlk günkü aşkla durmak yok yola devam diyeceğiz inşallah”diyen Canser Kuzu; “ Kurulduğu günden buyana ülkemizi Güçlü Türkiye hedefine ulaştıran AK parti saflarında olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.

2010 yılından bu yana partimizin bir neferi olarak durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden, tüm ilçelerimizi, köy ve kasabalarımızı dolaştık. Halkımızla hasbihal olduk. Sorunları, talepleri, önerileri dinledik ve notumuzu aldık.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

13 yıldan bu yana Rabbime şükürler olsun, şahsıma iletilip te çözülemeyen bir sorun olmamıştır.

İlimizdeki tüm mahalle muhtarlarımız sivil toplum kuruluşu temsilcileri benim birer çalışma arkadaşlarım oldu. Özellikle muhtarlarımızdan helallik istiyorum gece gündüz onları rahatsız ediyorum. Ama inanın kendim için değil, vatandaşın sorunu için.

Rabbime şükür hiçbir muhtarımız, belediye başkanımız bizleri geri çevirmedi, tüm çözül odakla çalışmalarımıza ortak oldular. Çalışmalarımız saymakla bitmez. Yardım faaliyetlerimizden tutun kamu yararına olan projelerimiz her kesim tarafından örnek alınmıştır.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BAŞKANLIGI' görseli olabilir

İlkleri yapmaktan onur ve gurur duyduğum kadar çalışmalarımızın örnek teşkil etmesi de beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugün beni burada yalnız bırakmayan tüm parti temsilcilerimize, dava arkadaşlarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz denir. Önce tarlada iziniz olacak ki harmanda yüzünüz olsun. Şükürler olsun tarlada izimiz var.

Çıktığımız bu kutlu yolda, önceki dönemlerde olduğu gibi aday gösterilsek te gösterilmesek te adaylarımızın yanında olacak ve çalışmalarımızı sürdürüleceğiz.

Her zaman halkımızın yanında olacağız ve hizmetlerin en küçüğünün dahi takipçisi olacağız

AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ortadadır, biz daha fazlasını yapmak istiyoruz.

AK Parti'nin Afyonkarahisar'a verdiği önem çok büyüktür. Nitekim Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunu her defasında dile getirmektedir.

Rabbimin izniyle ekip arkadaşlarımızla birlikte 14 Mayıs gününe kadar çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Eminim ki 15 Mayıs sabahına daha güçlü bir Türkiye ile uyanacağız.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi, Cumhuriyetimizin kazanıldığı ve temellerinin atıldığı topraklarda, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle başardığımız hizmetlerimize yenilerini eklemek için; durmadan, yorulmadan, yılmadan, çalışacağız ve Allah’ın izniyle başaracağız”dedi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!