Telefon
WhatsApp
Siyasi emelleri uğruna yalan söylüyorlar

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan Sinanpaşa ilçesine bağlı köy ve kasabaları tek tek ziyaret ediyor. Burada bir açıklama yapan Arslan CHP ve İP’lilere tepki gösterdi.

“Siyasi emelleri uğruna yalan söylüyorlar”

Arslan açıklamasında “Bugün CHP’li ve ortağı İYİ Partili biri çıkmış Afyonkarahisar sokaklarında milletimizin güzünün içine bakarak siyasi emelleri uğruna yalan söylüyor. Diyor ki ‘ben Atatürkçüyüm.’ Siz Atatürkçü falan değilsiniz, siz terörist Selahattin Demirtaş Atatürkçüsünüz! Sizin Atatürkçülüğünüzü sevsinler. HDP’li bir ortağınızın sizin için ‘Mustafa Kemal’in generali olsanız ne yazar’ sözüne bir cevap verin de görelim sizin tatlı su Atatürkçülüğünüzü” dedi.

CHP ve İP’lilere tepki; Korkaksınız!

CHP ve İYİ Partililer için “korkaksınız” diyen Arslan, korkak değilseniz ve eğer cesaretiniz varsa çıkın şunları Afyonkarahisar’da açık açık konuşun; Sokaklardaki siyasi propagandalarınızda HDP ile yaptığınız mutabakat metninde Atatürk olmadığını da anlatıyor musunuz? Mesela Atatürk'e Dersim katliamcısı diyen Bursa Vekilinin CHP'den aday olduğunu anlatıyor musunuz? Gazi Mustafa Atatürk Osmanlı’dan sonra ulus devlet kurdu. HDP ile yaptığınız mutabakat metnine Türk milleti yazmadığınızı da anlatıyor musunuz? Atatürk üniter bir devlet kurdu. Özerklik isteyenler için CHP Genel merkezinde Türk bayrağını kaldırdığınızı da anlatıyor musunuz?  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ömrü boyunca emperyalistlere karşıydı. Atatürk’ün partisiyiz diyen siz parayı Londra'dan, demokrasiyi Avrupa’dan, danışmanı Amerika’dan, aferini de batıdan alacağınızı anlatıyor musunuz? 

“Ordumuza katil diyen Hacer Foggo’nun CHP milletvekili adayı olduğunu anlatıyor musunuz?”

“Gazi Mustafa Atatürk Türk milleti zekidir demişti” diyen Arslan açıklamasına şöyle devam etti; Siz Afyonkarahisar sokaklarında ‘Türkiye Ermenileri soykırıma uğrattı, katletti’ diyen soykırımcılarla beraber yürüdüğünüzü anlatıyor musunuz? Gazi Atatürk denizlerle ilgili ‘Zaferi, denizi kontrol altında tutan kazanır’ diyordu. Siz ‘Mavi Vatan yayılmacılık’ dediğinizi anlatıyor musunuz? Gazi Atatürk dost ve kardeş ülke olan ‘Azerbaycan'ın kederi kederimiz’ diyordu. Siz Karabağ savaşında televizyonlara çıkıp ‘Maalesef Azerbaycan'a yardım ettik’ dediğinizi anlatıyor musunuz? Atatürk ‘istikbal göklerdedir’ derken siz Afyonkarahisar sokaklarında ‘SİHA'lara dokunacağız’ diyebiliyor musunuz? Atatürk ordumuz için ‘Kahraman Türk ordusu’ diyordu. Ordumuz için ‘Çocuk katili’ diyen Hacer Foggo’yu geldiler İzmir'den aday gösterdiler. Ordumuza tecavüzcüler diyenleri aday gösterdiler. Onlarla beraber el ele kol kolay bugün yol yürüyorlar. Bunlar Atatürkçü falan değil. Bunlar gece gündüz dilinden düşürmedikleri PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin eş başkanı genel başkanlarınızın kahvaltı hayali kurduğu Selahattin Demirtaş kadar Atatürkçüdür. Peki AK Parti’nin neferleri olarak biz neyiz? Biz Mavi Vatan, Libya, Tınaztepe, Kocatepe Atatürkçüsüyüz. Bizim yerimiz bellidir, onları yeri bellidir!"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!