Telefon
WhatsApp
Talebe göre her yere konut yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı projenin Türkiye tarihinde görülmemiş bir sosyal konut hamlesi olduğuna dikkat çeken Özkaya, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Afyonkarahisar’da TOKİ eliyle büyük yatırımlar yaparak, halkımızın ev sahibi olmasını sağladık.

Şuanda yine 1. Faz da 250 bin tane, 2 fazda 250 bin tane olmak üzere toplamda 500.000 konutlu proje ile halkımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Şehrimiz için de takiplerimiz neticesinde 2600 konut yapılacak, dün biz 2450 olarak duyurduk, bugün Bolvadin ilçemiz içinde 150 konut ilave olarak bu rakama ulaşıldı. Süreç içerisinde bu sayı giderek artacak. Vatandaşlarımız çok avantajlı olması nedeniyle bu projeden istifade etmek istiyor, bizim ilçemiz, beldemiz neden yok diyor, inşallah ihtiyaç görülen tüm ilçelerde bu projeden konut yapılacak. Bazı ilçelerimizde arsa ile alakalı sorunlar var, onların giderilmesi için bizlerde ilgili kuruluşlar ile görüşüyoruz.
Bu sorunları çözer çözmez proje kapsamında yapılacak konutlar açıklanacak. Proje kapsamında ilimize, ilçelerimize daha fazla konut yapılmasını sağlayacağız Vatandaşlarımız hemşerilerimiz müsterih olsun, süreci yakinen takip ediyoruz, talep edilen tüm ilçelerimizde bu sosyal konutların yapılması için gayrette bulunacağız” dedi.

“Afyonkarahisar’da Tamamlanan 8984 Konut Var”
TOKİ’nin AK Parti iktidarları öncesinde faal bir kuruluş olmadığına dikkat çekerek açıklamalarına devam eden Milletvekili Özkaya, “Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve sosyal devlet anlayışı neticesinde vatandaşlarımızın ev sahibi olmasına olanak sağlayan TOKİ, AK Parti hükümetleri döneminde tam anlamıyla işlev kazandı. Milyonlarca insan TOKİ sayesinde ev sahibi oldu. Afyonkarahisar’da her alanda olduğu gibi TOKİ yatırımlarından önemli bir pay aldı. Şuana kadar ilimizde il merkezi, ilçelerimiz, beldelerimiz ve tarım köy konutları dahil toplam 8984 konut inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildi. 2896 konutunda inşası il genelinde devam ediyor. Toplamda 11.880 konut inşa edilmiş olacak, şuan başlayacak olanlar hariç TOKİ konutların yanı sıra, çok sayıda okul, hastane, stadyum ve hizmet binalarını ilimize kazandırdık” dedi. Milletvekili Özkaya, açıklamasında son olarak, “Binlerce hemşerimizin ev sahibi olmasını sağlayan bu yatırımları hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!