Telefon
WhatsApp
Taytak, Cumhur ittifakının önemini anlatıyor

Milletvekili Taytak’a, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı eşlik etti. Milletvekili Taytak ilk olarak Dazkırı MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Dazkırı ilçesinde vatandaşları ve esnafları da ziyaret eden Taytak, talep ve istekleri dinledi. Dazkırı’dan Evcilere geçen MHP heyeti burada sünnet düğününe katıldı. Dinar ilçesine bağlı Gençali köyünde yöre halkı ile bir araya gelen Taytak, 2023 yılının önemine değindi.

Geleneksel Rahvan At Yarışları etkinliklerine katıldı

Milletvekili Taytak, daha sonra Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’nün düzenlemiş olduğu Geleneksel Rahvan At Yarışları etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı. Programa ayrıca Başmakçı Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Başmakçı İlçe Bşk. Abdurrahman Tezcan, Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve çok sayıda Başmakçı’lılar katıldı.

Taytak, “Rahvan At Türk'e ait bir at yürüyüşüdür”

Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’yü tebrik eden Milletvekili Taytak, “15. Rahvan At Yarışlarını tekrar canlandıran ve Türkiye'nin muhtelif yerlerinden 200'e yakın yarışçının buraya toplanmasını organize eden kıymetli Belediye Başkanımız Ayhan Gönüllü Bey'e çok teşekkür ediyorum. Rahvan At Türk'e ait bir at yürüyüşüdür ve Türkler uzun seferler yaparlarken atı yormadan bir yürüyüş şeklinde organize etmişler ve yıllarca bu devam etmiş. Şimdi de Afyonkarahisarımızn pek çok bölgesinde olduğu gibi Başmakçı ilçemizde de tekrar canlandırılmasında toplumumuza, gençlerimize tanıtılması noktasında önemli bir yeri vardır”

Taytak, Cumhur ittifakının önemine değindi

Cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin ve Cumhur ittifakının önemine değinen Milletvekili Taytak, “Türkiye büyük bir devlettir ve Türk insanı, devleti, milleti, bayrağı ve dini için yapamayacağı hiçbir mücadelesi yoktur. Vatanımız için, bayrağımız için, devletimiz için canımızı veririz, şehitlerimizi veririz ama bu toprakları asla ve asla sahipsiz bırakmayız. Uzun bir süredir Türkiye ve dünya ciddi sıkıntılar yaşıyor. Özellikle 2 yılı aşkındır bir dönemdir pandemi dönemi yaşandı. Ancak Türkiye, cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin getirdiği ve Cumhur ittifakının sırt sırta olduğu iki büyük insan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi sayesinde bu sıkıntıları omuz omuza vererek bertaraf ettiler. Biliyorsunuz şehir hastaneleri devreye girdi o zaman dendi ki bu hastaneler neye yarayacak, bunlar niye yapılıyor, bunlar kime peşkeş çekiliyor ancak görüldü ki dünyada herkesten önce Türkiye pandemiye yakalanan kardeşlerimize sahip çıktı. Avrupa'nın pek çok yerinde yaşlı insanlar huzurevlerinde kitlendiler ve dışarı çıkamadan orada vefat ettiler ancak Türk devleti hem maskesini hem steril ilaçlarını hem de aşını tedarik etti. Diğer önemli bir konu ise Cumhur İttifakı ile birlikte terörle önemli bir mücadele yapıldı. Binlerce insanımız PKK'nın köylerde, dağlarda, yollarda ve şehirlerde yaptığı eylemler sonucu şehit oldular. Türk devleti, 30 yılın üzerinde bir dönem içerisinde PKK ile mücadele etti. Ancak en net sonucu cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin getirdiği sistem sayesinde bu dönemde gördük. Terörü bitirme noktasına getirdik. Büyük fotoğrafa baktığımızda Ayasofya’yı açtık, Kapalı Maraşı açtık. Karabağ’ı Ermenilerin elinden kurtardık. Mavi vatandan sondaj gemilerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta varız. Bundan dolayı Cumhurun başardığı 2023’ün, 2051’in başarıldığı dönemleri cenabı Allah nasip etsin diyorum” dedi.

Başkan Gönüllü’den Taytak’a teşekkür
Başmakçı ilçesine yapılan vizyon projelerin en büyük destekçisinin Milletvekili Taytak olduğunu vurgulayan Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, İlçe halkı adına Taytak’a teşekkür etti. Başmakçı Kaymakamı Ali Ekber Ateş ise devletimizin ve Afyonkarahisar protokolünün ilçe’ye vermiş oldukları katkıları sayesinde yaşanabilir bir Başmakçı’yı inşa etiklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gönüllü, Taytak’a günün anısına hediye takdim etti. Milletvekili Taytak, Pazar günü ise Şuhut ve Bayat ilçelerine yapmış olduğu ziyaretin ardından Ankara’ya döndü.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!