Telefon
WhatsApp
‘Tek bir vaadi olmayanlarla biz aynı kefede değiliz’

Herşey ortada gün gibi dururken ve çok şükür ki milletimizde bunu çok net bir şekilde gördüğünü söyleyen Yurdunuseven; “Ülkemizin geleceğinin her bir vatandaşımızın ellerinden geçtiğini biliyoruz. Bu bilinçle vatandaşlarımızla istişare ediyor gerekeni Ankara’da dile getiriyoruz. 21 Mücadele ve hizmet dolu yılın ardından koltuk değneklerini atıp yürüme hatta koşma vakti geldi. Türkiye Yüzyılı olarak adlandırdığımız bu vakte hemşehrilerimizle, esnaflarımızla birlikte omuz omuza giriyoruz.
Yine bu doğrultuda Kapalı Pazar Yeri’nde hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla buluştuk. 14 ve 28 Mayıs’ı , Türkiye Yüzyılı’nı konuştuk. Sahipata Mahallesi’nde ve Çakıcı Petrol civarındaki esnaflarımızın taleplerini dinledik.
Hane Ziyaretleri programımız kapsamında Akmescit Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizim gayretimiz de gayemiz de belli. Bizler bu şehrin sokaklarında büyüdük. Gencinden yaşlısına herkes bizim ne olduğumuzu bilir. Hamdolsun bugüne kadar biz hemşehrilerimizi hiç yanıltmadık. Yeniden doğru adımlarla yola devam edeceğiz.”dedi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!