Telefon
WhatsApp
Temiz siyaseti başlattık

Paşa Camisi önünde partililer tarafından karşılanan Davutoğlu, burada şehit pilot üsteğmen Murat Saraç'ın annesi Cemile Saraç'ın cenaze törenine katıldı.
Davutoğlu daha sonra, Ordu Bulvarı üzerinde bulunan, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın açılışına katıldı.
Afyonkarahisar'ı, "Bütün bir milletin onuru için ayağa kalktığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruzu başlattığı zafer şehri" olarak niteleyen Davutoğlu, kentin kendisi için de muhabbetin, gönlünün ve hayatının anlamı bir şehir olduğunu dile getirdi.
Gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin Türkiye'de ilk girdiği seçimin Güney beldesinde hafta sonu yapılacak seçimler olduğuna dikkati çekti.
"Bu bizim ilk seçimimiz, ilk zaferimiz olacak inşallah ama nihayette zaferin adı Ankara'da olacak Ankara'da." diyen Davutoğlu, şunları söyledi: "Türkiye'nin her yerinde dolaşıyoruz. Her vatandaşımızla selamlaşıyoruz, kucaklaşıyoruz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye her yeri geziyoruz. Biz, 'Türkiye'de temiz siyaset ihtiyacı var, birtakım çeteler, çıkar ortakları milletin kaynaklarını tüketiyor, milleti yoksullaştırıyor' diyorduk. 'Milletin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarı her yerde sarsılıyor, ayağa kalma vakti' diyorduk. Elhamdülillah ayağa kalkıyor milletimiz."
TEMİZ SİYASETİ BAŞLATTIK
Afyonkarahisar’a öyle bir dönemde geldiklerini ifade eden Davutloğlu, Türkiye’nin gündeminin yoğun olduğunu belirtti. Davutoğlu: “Maalesef yurtdışında daha önce omuz omuza verdiği kişilertarafından Organize Suç Örgütü Lideri ilan edilen Sedat Peker’in yaptığı açıklamalar ile milletimizin devlete olan güveni yurtdışında da devletimizin uluslar arasındaki itibarı ciddi bir şekilde olumsuz etkilendi.Böyle bir dönemdeGelecek Partisi olarak biz temiz siyaset kampanyası başlattık.
Temiz siyaset kampanyası aslında bakarsanız milletin kaynaklarının yine millet tarafından kullanılması ve hiçbir kesimin, hiçbir grubun, hiçbir kişinin devlet adına milletin kaynağının hesapsızca, sorumsuzca kullanmasına engellemek için başlatılan bir kampanya” diye konuştu
İLK KEZ SEÇİME GİRİYORUZ
6 Haziran’da Güney Beldesinde yapılacak olan seçimlere değinen Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, “Bu seçim bizim için anlamı olan bir seçimdir. Çünkü partimiz 2019 Aralık ayında kurulduktan sonra bütün zorlamalara, bütün baskılara ve pandemişartlarına rağmen kısa sürede örgütlendi 1 Kasımda kongresini yaptı ve seçime girme hakkı kazandı. Afyon bu anlamda bir ilham şehri olarak ilk seçimi Afyonkarahisar’da gerçekleştiği için ilk seçime de Güney Beldesinde girecek. Küçük bir
belde olmakla birlikte şirin ve son derecede de bilinçli bir halkı olan GüneyBeldesine arkadaşlarımız geldiler.Çok yoğun temaslarda bulundular.Yaklaşık 3 haftadır Genel Başkan Yardımcımız burada yoğun bir gayret içerisindeler” dedi.
BUNLARIN DERSE İHTİYACI VAR
Güney Beldesindeki vatandaşlara seslenen Prof. Dr.Ahmet Davutoğlu, “Size bu şekilde hitap edenlere dersini verin ve değin ki, “Güney Beldesinde Netanyahu’nunizlediği adamlar çıkmaz.Güneybeldesi haysiyetliinsanlarınbeldesidir.AfyonkarahisarZaferin şehridir. Buralara Netanyahu’da bakamaz, İsrail’de bakamaz, kimse bakamaz ve burada kimseye it, köpek gibiifadelerle kullanılmaz”diyeders vermesi gerekiyor Afyonkarahisarlılar’ın. Bunların derse ihtiyacı var.
Bunlar benimde geçmişte tanıdığım insanlar nasıl bu kadar düşütüler bilemiyorum. Nasıl bu kadar nezakettenkoptular.Bukadarsiyasiahlaktanuzaklaştılar.
Bakanlık yapan birisinin beldede hiç alakası yokken aynın İstanbul seçiminde olduğu gibi “Sisi mi? Mursi’mi?” diyerek Cumhurbaşkanın yaptığı hatayı şimdi kullandığı ifadelere bakınız” dedi. “Afyonkarahisar’ın Milletvekilleri önce Afyonluların dertleri ile ilgilensin” diyerek serzenişte bulunan Davutoğlu, “Ne oldu Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı hani 2019 yılında bitecekti. Ben söyleyeyim eğer iktidarda kalmış olsaydık, bana kumpas kurulmamış olsaydı bu yapılırdı. Çünkü bizim yönetimimizde Merkez Bankası kaynakları çarçur edilmezdi ve o kaynaklar buraya kullanılırdı. Nerede başlattığımız sokak iyileştirmeleri. Evlendiğimde gezdiğim sokakların güzel olsun diye ödenek göndermiştik. Ne oldu devamı geldi mi? Nerede bunlar.” diye sordu.
Afyon'dan SESLENİYORUM

Gelecek PartisiGenel Başkanı 26. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videoları ile ilgili konuştu. “3 haftadır konuşuyor onlarda bekliyor.
Aynı zamanda hiç kimse bir soruşturmada başlatmadı. Bir tiyatro izler gibi seyrettiler. İşte buradan zafer şehri Afyon’dan sesleniyorum. Gelecek Partisi fertleri olarak devletimizin itibarının böyle yerle bir edilmesine asla izin vermeyeceğiz. 30 milyonu aşkın insan o videoları seyretti.
Sorumluluk makamındakilerde o videoları seyretti. Dün bir kanalda milletimize seslendim. Arkadaşlar gün hedefiyle Afyon’dan çıkarak Türkiye Cumhuriyetinin onurunu koruma günüdür. Gün bu topraklarda yoksulluk içinde biristikbal savaşı kazanmış olanların torunlarını yoksulluğa mahkûm edenlerden hesap sorma günüdür. Ortada birçok iddia dolaşıyor. Mafya siyaset medya ilişkileri ayyuka çıkıyor.
Birçok söylentiyi de temiz siyaset anlayışımıza karşı kirli otoriter bir yolsuzluk anlayışı her yerde ayan beyan ortaya çıkıyor. 15 Şubatta açıkladığımız temiz siyaset belgesinde şunları demiştik. Türkiye de otoriter bir yolsuzluk düzeni var. Milletin kaynaklarını tarumar eden bir düzen var. Bir kanadında otoriter bir yönetim diğer kanadında bu otoriter yönetimden beslenen çıkarcı rant çevreleri medyatik ve mafyatik yapılar var demiştik. Ve çıktık milletimize temiz siyaset sözü verdik” dedi.
Ardından Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Davutoğlu, Mevlevi Camisini gezdi. Burada tarihi bir konakta misafir edilen Davutoğlu, kentteki programını bugün de sürdürecek. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!