Telefon
WhatsApp
TOBB’da Serteser’e iki önemli görev

ATSO heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni’ne katıldı. Törenden sonra, Türkiye’nin otomobili TOGG’u almak isteyen Oda ve Borsalar arasında kura çekilişi yapıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de kura çekilişine iştirak etti.
ATSO heyeti, ikinci gün TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 79'uncu Genel Kurulu'na katıldı. Genel Kurul’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, güven tazeleyerek yeniden TOBB Başkanı seçildi.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, TOBB’un önemli organlarından biri olan ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı Genel İdare Kurulu’na; aynı zamanda TOBB’u temsilen KOSGEB Genel Kurulu Üyeliği’ne seçildi. ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mehmet Özer ise TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçildi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’nda bir kez daha TOBB Başkanı seçilen, iş dünyasının ve Oda-Borsa Camiası’nın lideri Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu, Genel Kurul’da seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri’ni, TOBB Konsey, Komisyon ve Kurulları’nda görev alan değerli iş insanlarımızı kutluyor; başarılı çalışmalar diliyorum. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na şahsımı onurlandırdığı TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği ve KOSGEB Genel Kurulu Üyeliği görevlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Meclis Üyemiz ve TOBB Delegemiz Sayın Mehmet Özer’i de TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’na seçilmesi dolayısıyla tebrik ediyorum” dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!