Telefon
WhatsApp
Torun: En büyük pay sahibi Burcu Köksal'dır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına titizlik göstererek Güney Beldesi ve Emirdağ İlçesi'nde beraberindeki partililerle birlikte esnaf ve pazar yerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinledi.

Milletvekili Burcu Köksal, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, İl ve ilçe Başkanları ile birlikte Güney Beldesi'nde vatandaşlardan CHP Güney Belediye Başkan Adayı Faruk Özkan'a destek istedi.

GÜNEYLİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE MAHKEME

KARARININ UYGULANMASI İÇİN BÜYÜK EMEK VERDİK

Belde de seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Köksal, "Güney Beldesi'nin köy statüsünden eskisi gibi belde statüsüne dönmesi için hemşehrilerimizle birlikte büyük bir mücadele verdik. Büyük bir mücadele sonunda Güney belediyelik hakkını aldı. Bugün Belediye’yi geri vermemek için direnenler çıkıp vatandaştan Belediye’yi sanki çok rahat şekilde vermişler gibi hemen mahkeme kararını uygulamışlar gibi oy istiyorlar. Bizim CHP olarak Güney Beldesi’nde mahkeme kararının uygulanması noktasında büyük bir emeğimiz var. Mücadeleler sonucu Güney beldesi Belediyeliğini geri aldı ve 6 Haziran’da seçime gidiyor. Ben inanıyorum ki Güney halkı sandıkta AKP’ye gereken dersi verecektir.” dedi.

TORUN: BURCU KÖKSAL MECLİSTE, BAKANLIKLARDA ÇOK UĞRAŞ VERDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, 6 Haziran 2021 tarihinde Güney Beldesi’nde yapılacak yerel seçimde sosyal demokrasinin kazandığı, israfın yok edildiği, halk iktidarının kurulduğu bir beldeyi kazanmak için çabaladıklarını belirterek bir çoban ateşini daha yakarak Afyonkarahisar’daki 4 CHP’li Belediye’ye beşinci Belediye’yi eklemek istediklerini söyledi. Torun, “Ben Güney beldemizdeki yurttaşlarımıza inanıyorum ve güveniyorum. İnşallah hep birlikte geleceği kuracağız. En büyük başarımız son yerel seçimlerde korkuyu yenmek oldu. Bu ceberut iktidarı sandıkta nasıl yenebileceğimizi gösterdik. Demokrasinin nasıl kazanacağını gösterdik. İstanbul seçimini elimizden almalarına rağmen yasa dışı şekilde gasp etmelerine rağmen halkın iradesinin önünde hiçbir gücün olmadığını ispat ettik. İnşallah bu gücü şimdi 6 Haziran 2021 tarihinde Güney beldemizde de göstereceğiz. Burcu Köksal vekilim parlamentoda ve bakanlıklarda çok uğraş verdi. Gerçekten Güney’in belde hüviyetini kazanması için her platformda konuyu gündeme getirdi. Mecliste de bu konuda arkadaşlarımızın desteğini alarak Güney bugün belde hüviyetini kazanmışsa bunda en büyük pay sahibi Burcu vekilim ve değerli parti yöneticilerimizindir. Kendisine bu vesile ile çok teşekkür ediyor ve kutluyorum. İnanıyorum ki Güneyli hemşehrilerimiz bu emeğin karşılığını vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ EKONOMİK SIKINTI İÇERİSİNDE

Milletvekili Köksal daha sonra CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelerek gündemi değerlendirdi, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ardından CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ve pazar yerini ziyaret ederek istek ve talepleri yerinde dinleyen Köksal, "Vatandaşlarımızın alım gücü ekonomisi gün geçtikçe kötüye gidiyor. Esnafımızın birçoğu Bağ-Kur primini dahi ödeyemediğini krediyle ayakta durmaya çalıştığını ama onunda taksitlerini ödemekte zorlandığını söylüyor. Memur, emekli, çiftçi, işçi, iş insanı olmak üzere her kesimden vatandaşımız ekonomik sıkıntı içerisinde." şeklinde konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!