Telefon
WhatsApp
Türkçe Öğretmen Filiz Doğan, Ankara'da ilimizi temsil etti

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törenlerde, İlimiz Afyonkarahisar'ı Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'muzdan Türkçe Öğretmeni Filiz Doğan temsil etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında; 81 ilden gelen öğretmenler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mahmut Özer ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde buluştu.
Bakanı Mahmut Özer ve Öğretmenlerimiz Anıtkabir'i ziyaret etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve 81 ilden öğretmenleri Birinci Meclis'te kabul etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat oktay ve Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile 81 ilin temsilcisi öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığınca Keçiören'de oluşturulan "Öğretmen Hatıra Ormanı" ve içinde görevi başında şehit edilen öğretmenlerin hatırasını yaşatmak üzere yapılan "Şehit Öğretmenler Abidesi"nin açılışını gerçekleştirdi.
Öğretmenler, Ankara'daki programın ardından tarihiî, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlendiği özel programda İstanbul'da ağırlanarak, iki gün boyunca İstanbul'un tarihiî, kültürel ve doğal alanlarını ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi; “ İlimiz Öğretmen Filiz Doğan'ı tebrik ediyor ve meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz”dedi. >> Kadınana

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!