Telefon
WhatsApp
Vali Yiğitbaşı, Dazkırı’yı dinledi

İlçe ziyaretlerinin ilk durağı Dazkırı Kaymakamlığı oldu. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Dazkırı Kaymakamı Zeliha Uz’u makamında ziyaret ederek ilçenin eğitim, sağlık, ekonomi başta olmak üzere genel durumunu içeren bilgi aldı.
Ardından Dazkırı Belediye Başkanlığına geçen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı İsmail Taylan’dan hayata geçirdiği projeleri ile yürüttüğü çalışmalar konusunda bilgi alarak, kolaylıklar diledi.
Vali Yiğitbaşı ilçedeki ziyaretleri kapsamında atık yiyeceklerin sokak hayvanları için mamaya dönüşümünü sağlayacak Pet Kafe ve Mama Üretim Tesisinin açılışına katıldı. Sıfır Atık projesini destekleyip israfı önleyecek tesisin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Vali Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Taylan’a da teşekkür etti. Tekstil ürünleri üreten fabrika ziyareti de yapan Vali Yiğitbaşı, üretim ve ihracata dair bilgiler aldı.
Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Köy ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Yiğitbaşı, Kızılören ve Çiftlik köylerini ziyaret etti. Kızılören köyünde yer alan koruma altından bulunan asırlık çınar ağacının gölgesinde mola veren Vali Yiğitbaşı, burada vatandaşlarla hasbihal etti. Çiftlik köyünde de köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, talepleri dinledi.
Üretimi İnceledi, Bilgiler Aldı
Son olarak %99.5 saflıkta anhidr rafine sodyum sülfat, ve %99,9 saflıkta rafine sofra tuzu üretimi yapan tesiste de incelemelerde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ileri teknoloji kullanılarak yapılan üretime dair bilgi aldı. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!