Telefon
WhatsApp
Vatandaş, temel ihtiyaç maddesi ekmeği alırken zorlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sultandağı İlçesi ile İlçeye bağlı Yeşilçiftlik Beldesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi.
İlk olarak CHP Sultandağı İlçe Başkanı Tuğrul Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ve partililerle birlikte gündemi değerlendiren Milletvekili Burcu Köksal, daha sonra beraberinde CHP Sultandağı İlçe Başkanı Tuğrul Şahin, CHP Sultandağı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Tutal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret edere istek ve talepleri dinledi.

VATANDAŞ YOKSULLUĞU İLİKLERİNE KADAR HİSSEDİYOR
Vatandaşların artık yoksulluğu iliklerine kadar hissettiğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Sultandağı ilçemizde, Dereçine ve Yeşilçiftlik beldemizde Türkiye'de ne yaşanıyorsa o yaşanıyor. Vatandaş, yoksulluğu iliklerine kadar hissederken; iktidar bambaşka bir alemde. Adeta her gün pembe gazetelerle iktidar mensupları halktan iyice kopuyor. Eskiden AKP içinde de 'Doğruyu Ahiret'te mi söyleyeceğiz' diyen değerli siyasetçiler vardı. Şimdi doğruyu söyleyenleri ya geri plana aldılar, ya da partiden attılar. Çünkü Tek Adamlık Rejimi'nde hiçbir şeyin eleştirilmesini istemiyorlar. 2018'de genel seçimleri giderken 'Yetkiyi kardeşinize verin' diyen ve aklına gelen tam olumsuzluklarla mücadele edeceğini söyleyen Tek Adam Gemisi daha ilk günden su almış, okyanusun dibini doğru hızla batan bir hurda hâline gelmiştir.” dedi.

VATANDAŞ, TEMEL İHTİYAÇ MALZEMESİ EKMEĞİ ALIRKEN ZORLANIYOR..!
Köksal açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bakmayın Saray'ın, Bakanlar'ın, 4 maaşlı danışmanların hayal dünyalarında kurdukları ve 'Şahlanacağız' yalanı ile sürdürdükleri saltanata... Vatandaş, temel ihtiyaç maddesi ekmeği alırken zorlanıyor. Vatandaş faturasını ödeyemiyor; çektiği krediyi döndüremiyor. Halkımız umut arıyor, aradığı umudu Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nda buluyor. Söz veriyoruz; halkın iktidarında Saray aymazlığı ortadan kalkacak. Vatandaşın yaşadığı sorunlarla tek tek ilgilenip en yararlı çözümü uygulayacağız. Halkın içinde halkla birlikte toplumsal refaha ulaşacağız. Geliyor gelmekte olan.”
Öte yandan Milletvekili Köksal, beraberindeki heyetle birlikte geçtiğimiz günlerde yeğenini kaybeden Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal’ı ziyaret edip başsağlığı dileğinde bulundu. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!