Telefon
WhatsApp
YENİDEN REFAH’tan İhsaniye çıkarması

Yenbiden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel öncülüğünde Merkez ve İhsaniye teşkilatları ortak program düzenledi. İhsaniye’de yapılan çalışmada pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen İl Başkanı Çetinel ve ekibi iktidara geldiklerinde bu sorunları nasıl ortadan kaldıracaklarını vatandaşlara birer birer anlattı.
Ziyarette Yeniden Refah Partisi İl Yönetiminin yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve Gençlik Kolları Başkanı Cem Kuşkonar’da hazır bulundu. Yeniden Refah Partisi İhsaniye İlçe Başkanı Olgun Aktaş’ın ev sahipliği yaptığı ziyaret programının yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulundan bir grubunda eş zamanlı olarak Sinanpaşa ilçesinde çalışma yürüttüğü öğrenildi.
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Çetinel, “İhsaniye’de bugün yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaflarımızın sorunlarını ve çözümlerin neler olabileceğini kendilerine olabildiğince anlattık. Ekonomiyle birlikte esnaflarımız maalesef bitmiş durumdalar. Yine, yeni bir Erbakan liderliğinde yıllardır ekonomi yüzünden maddi pranga vurulmuş esnaflarımızı bu olumsuz koşullardan hızlı ve kalıcı bir şekilde kurtaracağız” dedi.
İlçe ziyaret programına ev sahipliği yapan İhsaniye İlçe Başkanı Aktaş ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada İhsaniye’de sıkılmadık el, Erbakan’ın anlatılmadığı tek bir hane kalmayana kadar var güçleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!