Telefon
WhatsApp
Yerinde Siyaset Yerinde Çözüm

Yakın tarihimizde milletimizin her ferdinin çok büyük sıkıntılar çektiğini ve çok büyük acılar yaşadığını belirten Yurdunuseven; “Dünya ülkeleri 21.yüzyıla her yönden daha gelişmiş girebilmek için yarışırken ülkemizde koalisyonlar, darbeler, belirsizlikler ve tüm bunların neden olduğu boşluktan yararlanan terör belası milletimize nefes aldırmadı.
Bu milletin her ferdi gibi bizlerde bu sıkıntıları derinden yaşadık. Türk Milleti özünden kopmadan samimiyetle ülkesine sahip çıkarken kapalı kapılar arkasında plan yapan kirli siyasetçiler ve onların dış ortakları vatandaşın halinden bihaber koltuk yarışıyla bu ülke için yarım asırdan fazla bir süreyi heba ettiler. 2001 yılında milletin içinden doğan ve tüm bu düzene artık bir dur dercesine kurulan AK Partimiz ile özümüzden hiç kopmadan samimiyetle başladığımız siyaset yolculuğunu bugün yüz akıyla sürdürüyoruz. Biz milletimize samimiyetle, aşkla, muhabbetle bağlıyız. Yegane ve asıl güç kaynağımız budur”dedi.

"Yola çıkarken milletimizin derdini hangi durumda olursa olsun kendi derdimiz bileceğimizi şiar edindik. Bugüne kadar her türlü yaptırıma karşı bu nedenle milletimizden aldığımız güçle karşı durduk. Temsilcisi olduğumuz Afyonkarahisar'ımızda sokak sokak karış karış gezdik. Afyon'un neresinde ne var hangi sokağından ne çıkar iyi biliriz. Yine bu bağı hiç koparmadan kapı kapı geziyor yerinde siyaset yerinde çözüm anlayışıyla vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dazkırı, Bayat, İscehisar ve Merkez ilçemizin köylerinde, merkezinde ve beldelerinde hemşehrilerimizle buluştuk. Onlar samimiyetle anlattılar bizde aynı samimiyet ve muhabbetle hemşehrilerimize yapılacakları ve yapılabilecekleri anlattık. İstişare kültürünü gelenek haline getirmiş AK Partimizin mensubu olarak ayrı ayrı her hemşehrimizi dinliyor anında müdahale edilmesi gereken durumlara anında müdahale gerçekleştiriyoruz.

Afyonkarahisar'da Yatırımlar Devam Ediyor
Büyük Zafer'in kilidini kıran Afyonkarahisar artık Türkiye'nin yükselen yıldız şehirleri arasında. Yatırımlar, etkinlik ve organizasyonlar aralıksız sürüyor. Sadece ülkemizin değil sahip olduğumuz değerlerle dünyanın gözleri buraya dönmüş durumda. Sanayimizde sürekli bir yenilenme mevcut. Bu hafta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın katılımıyla bir fabrikayı daha hizmete açtık. Rabbim şehrimiz için yapılan her yatırımı her projeyi hayırla neticelendirmeyi nasip etsin.
Bütün gayemiz Afyonkarahisar için Türkiye için bir adım daha atabilmek. Üretimi arttırmak için neredeyse her hafta bir yeni destek pakedini hayata geçiriyoruz.Bu konuda girişimlerimiz sürecek.Üretin dediğimiz çiftçimiz bu sene ürettiğilye kazandı ve kazanmaya devam edecek. Taş üstüne taş koymaktan şehrimiz Afyonkarahisar'ımız için, ülkemiz için çalışmaktan geri durmayacağız”dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!